Kalendergave og bursdag..

Med et lite knips så er fjerde juledag her. Fler enn meg som syns denne jula bare raser avsted i en feiende fart?

Jeg kan ikke huske sist gang alle juledagene har løpt avgårde i denne farta, men da skjønner jeg jo at den har vært veldig koselig for oss. Koselig er bra, så planen er naturligvis å fortsette med det, hehe. 

I dag har mutter bursdag, så vi tar på «hatt» og «frakk» å tusler opp til henne for kaffe og diverse litt seinere i kveld. Før det hadde jeg planer om å slappe av, for nå kjennes det ut som jeg har vært en typ mal for å klemme ned asfalt eller noe sånt. En kroniker får gjerne «igjen» for gode og eller innholdsrike dager, jeg får i alle fall det, med renter. Så frem til kaffe skal jeg lade litt med lystbetonte ting. Sette frem noen av julegavene kanskje? De som ikke allerede har fått en plass ? Du får nok se noen sånn etter hvert når jeg har fått «dandert» dem der de skal høre hjemme.

I går derimot, i går hadde postbudet med seg noe veldig veldig hyggelig til meg. Hos Frodith foregikk det i løpet av adventstida en julekalender.

Salt og Pepper (hennes herlige tøyrotter) nisset nok både nissegleder og nissestreker gjennom denne perioden – men de trakk også vinnere for hver luke som ble åpnet. Jeg var så innmari heldig å vinne luke 18 i kalenderen. I går kom premien – jeg tror det er en pompadur, en herlig heklet liten veske. Frodith har laget den selv, sånne gaver liker jeg veldig godt. Noe personlig med sjel. Digger rett å slett denne her.

frodiths julekalendergaveNydelige farger, en farge jeg veit Frodith liker – og nettop derfor digger jeg denne her litt ekstra, for den er veldig henne. Tusen takk til Salt, som trakk lappen med Jernbanefrua på opp av nisselua. Denne skal få stå i «hobbyhula» å huse alle de små «dingser» som lett triller avgårde og forsvinner ned på gulvet for meg…

Frodiths trekning av luke 18 kan du lese her…

nydelig

Ellers fikk jeg i dag, med litt hjelp vite – at jeg har vunnet en annen konkurranse også. En som hadde trekning mens vi var ute å spiste en bedre middag med gode venner i går 😀 Gleder meg til postbudet kommer med premien. 

Nok et lite dagbok notat fra meg, det er nå sånn det fort blir i jula når det er mye koselig på tapetet. I kveld skal vi som sakt spise litt kake – rope hurra og nyte en kaffetår hos mutter, mens resten av helgen er arbeidshelg for gemalen – som vil si nesa ned i en god bok for meg 😉

For deg som venter på nytt om bøker så kan du vel bare glede deg til en «unormal» bok onsdag. 02.01.19 kommer årets første ord om bøker fra frua, og det er nok en liten perle som jeg skal fortelle min mening om og rundt…

 

jernbanefrua.com

 

 

8 kommentarer om “Kalendergave og bursdag..

 1. Så koselig den nå er kommet fram 🙂 Og jeg elsker jo fargen selv så klart 😀 Det var Salt som trakk deg ja, men Pepper trakk noen luker han også 😀 Kan ikke gjøre forskjell skjønner du vel 😀 Hi-hi. Glad den skal huse små dingser 🙂 Klem og fortsatt fin jul ❤

  Liker

  1. Ja nå er den fremme – og oppe i «hobbyhula» allerede for å huse kjekke greier å ha for hånden i blogge kroken min 🙂 Tusen takk igjen, denne satte jeg megastor pris på 😀 Åååh, det gikk meg «rotter» forbi at Pepper trakk noen heldige vinnere også – var nok for ivrig med å lese de herlige historiene deres og se vinnerne.. Håper du har en super dag så langt. Klem ❤

   Liker

  1. Kjempefin, herlig med hjemmelagede premier på konkurranser synes jeg ? Vi har kost oss masse i kveld også, men kjenner at det skal bli godt med et par dager uten noen plan nå. Håper du har like fine dager ?

   Liker

Kommentarer er stengt.