Årskavalkade del 1 fra brøtte..

11 kommentarer om “Årskavalkade del 1 fra brøtte..”

 1. Næmmen, så herlig, for her var det innlegg jeg hadde godt glipp av<3 tusen takk<3 og ja la meg håpe det blir smil om munnen, det tror jeg, snart kommer det family som jeg er så glad opp til hytta og her skal vi kose oss glugg ihjel<3 første gang på noen år vi er samlet- da alle har fri og ingen vakter/jobb som vi må på<3
  Sender over en god klem til deg, vennen<3

  Liker

  1. Så bra du likte det like godt som jeg ? Moro å se seg litt tilbake, se hva som var gøy da – men har for meg mistet litt av sjarmen ettersom tida har gått å ting er litt glemt, mens andre innlegg var nesten morsommere å se tilbake på. He he. Sånn det skal være ? Kose dere masse masse på hytta. Stor klem ?

   Liker

  1. Tusen takk for det. Koselig at jeg fant deg også. Du blogger fra din egen «stasjon» igjen nå så jeg ? Fine bilder av en koselig jul. Vi også venter med å pakke ned pynten. Blir nærmere 20 dagen her også denne gangen ? Håper du får en herlig nyttårskveld ?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s