Årskavalkade del 1 fra brøtte..

Om kun få dager seiler de aller fleste av oss inn i 2019. Forhåpentligvis med et smil i fjeset etter en koselig kveld førut.

Uansett og åkkesom – jeg har tatt meg tid til å kikke litt tilbake på bloggens 2018. Det har jo skjedd ett å annet dette første året Jernbanefrua bloggen har vært på «lufta» deler det opp i tre bolker med noen linker til egne innlegg som skapte en del morsomt engasjement både her og bloggens andre sosiale media 🙂


Da frua med skyhøye kneløft gikk glipp av 5 mila…

Det var en grytidlig morgen, planen var å se på 5 mila på tittekassa….

Uttrykket jeg nå forstår…

Ja det dukka opp en dag – hvor jeg tenkte at gemalen skulle få slippe å være med på å skifte sengetøy…..

Da frua skulle lage pannekaker…

Kort fortalt så blei det jo bare tull av alt sammen…

mobile_2063846_1521738021680-2063846-1-1521738021692.jpg

 

Min mening er, at jeg liker ikke…

Alle har vi meninger om et eller annet, og her har du en mening fra meg. He he..

Hobbymessa på Jevnaker 2018..

I mars var det hobbymesse her i bygda – og vi tok naturligvis turen. Snart er det tid for messe igjen, går fort dit nå, kanskje det kan være verdt turen for deg også?

modellbil

Del to kommer i morgen, da kikker jeg tilbake på vår og sommer fra brøtte. Det blir morsommere innlegg syns jeg. Tar meg i å legge merke til at jeg slapp ned «skuldrene» litt etter hvert, mens bloggen «gikk seg til..»

Del tre kommer på mandag, med en kikk rundt høst – mot vinter 🙂

 

mobile_2063846_1523266839367-2063846-4-1523266839378

 

11 kommentarer om “Årskavalkade del 1 fra brøtte..

 1. Næmmen, så herlig, for her var det innlegg jeg hadde godt glipp av<3 tusen takk<3 og ja la meg håpe det blir smil om munnen, det tror jeg, snart kommer det family som jeg er så glad opp til hytta og her skal vi kose oss glugg ihjel<3 første gang på noen år vi er samlet- da alle har fri og ingen vakter/jobb som vi må på<3
  Sender over en god klem til deg, vennen<3

  Liker

  1. Så bra du likte det like godt som jeg ? Moro å se seg litt tilbake, se hva som var gøy da – men har for meg mistet litt av sjarmen ettersom tida har gått å ting er litt glemt, mens andre innlegg var nesten morsommere å se tilbake på. He he. Sånn det skal være ? Kose dere masse masse på hytta. Stor klem ?

   Liker

  1. Tusen takk for det. Koselig at jeg fant deg også. Du blogger fra din egen «stasjon» igjen nå så jeg ? Fine bilder av en koselig jul. Vi også venter med å pakke ned pynten. Blir nærmere 20 dagen her også denne gangen ? Håper du får en herlig nyttårskveld ?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s