Frua tipser helt gratis om fine glass..

8 kommentarer om “Frua tipser helt gratis om fine glass..”

 1. Noen slike glass har vi også. Har til 12 av tre forskjellige typer. Vi er mange tilbords i selskaper og jeg er evig takknemlig for disse glassene. Selv de minste kan få drikke av disse, for det gjør jo ingenting om de velter. Minsten mistet et av de med lang stett i gulvet når han skulle hjelpe meg å rydde bort. Jeg sto med klumpen i halsen av gammel vane, totalt bortkastet. Glasset var like fint, og da var minsten glad også. Som du sier er det aldri moro å knuse noe som helst. Blir mye søppel av det også 😉

  Liker

  1. Så koselig å lese at du også liker dem ? Vi er ikke så mange tilbords som regel, men digger tanken du deler med meg nå – at sjøl de minste kan bruke de mens du smiler ? Herlig. Off ja, blir mye småsøppel av knust glass. En av mine hobbyer er å gravere på glass, så jeg veit hva mange av dem inneholder ?

   Liker

 2. Bra med glass som HOLDER ja 😀 Jeg husker farmor drev og «skremte» oss med sånne «kunster» før, slang glass i bakken, og de ble jo IKKE knust. Så lo hun. En livlig farmor 😀 Hadeland Glassverk har jeg bare vært en gang 🙂

  Liker

  1. Heilt klart, glass som holder er bra 😀 Hørtes ut som en herlig farmor, ingen av mine hadde nok gjort det der, kanskje med mine nye glass 😉 he he he 😀 Kanskje neste blogg treff burde væt der? hi hi hi

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s