Frua tipser helt gratis om fine glass..

//For ordens skyld så er dette gratisreklame..
Ikke sponset, men inneholder to produktbilder 😉

Som en del der ute allerede vet er frua, jeg en ufrivillig kløne. Det synes å fungere på den måten at jo mer jeg prøver å unngå å kløne, jo mer kløner jeg. Nå har jeg vært relativt heldig med å unngå å knuse «hellige» familieklenodier i glass skapene, men vi veit vel begge to her at en dag ville det jo skjedd, og da hadde jeg vel fått høre det til evig tid av for eksempel mutter.

Seint i høst når svigermor var her, så tok vi henne med oss på en utflukt i nærområdet. For oss blir det da helt naturlig å reise innom Hadeland Glassverk. Alltid koselig å ta en rusletur der, mye fint å se på – og ved å ta med seg damen dit kunne det jo hende at det ville dukke opp et bursdags og eller julegaveønske?! Det gjorde ikke det, men i den ene butikken der jobber en nabo av oss – og tilfeldigvis sto hun ved disken å demonstrerte et glass for et par interessenter når vi kom inn.

Jeg blei stående som «vokst fast»
i golvet av det jeg fikk se…

Nabokona tok rett å slett et stort og fint vinglass å «klaska» i kanten på disken, hun tok i og altså – en skikkelig demonstrasjon…… Ingenting skjedde, vi hørte bare en høy fin klang fra glasset. De som fikk glasset demonstrert var «solgt» og jeg var «solgt» makan til genialt glass ? Serien kommer i pakninger på 6, er av blyfritt krystall – i alle fall de vi har kjøpt eller fått til nå. Jeg fikk et sett med 6 store og fine vinglass av gemalen min den dagen.

Nå til jul var vi så heldige å få et sett med 6 like fine øl / brusglass, fra den samme serien. Det står så på esken kan du skjønne, men det er nå litt valgfritt hva en ønsker å fylle dem med i heimen 😉 Vi var også like heldige å få noen kroner sammen til jul, så i går reiste vi ned på Hadeland Glassverk for å kjøpe oss et sett med 6 vann / brusglass, og 6 shotglass fra den samme serien. Nå begynner det å bli bra kan du tru ? 

odyssee fra hadeland glassverk

Glassene i serien er «rene» og pene syns jeg. Ikke noe dilldall, like fine til hverdags som festligheter. Rimelige å kjøpe inn, i forhold til det meste annet i alle fall – og det fineste av alt – de har knusegaranti, eller knuseerstatning som det står på eskene. Skulle man mot all formodning være så uheldig å knuse et, så kan man ta med stetten eller bunnen av glasset tilbake til kjøpested å få et nytt ett. Hvor herlig er ikke det da?!

Det er så genialt at jeg som liker å dele av meg gode greier bare «må» tipse om denne serien til andre uheldige sjeler der ute. Glass man ikke behøver å være «redd» for er vel noe av det beste som finnes 😀 Å knuse glass er jo ikke noe moro i det hele tatt…

Vi var som sakt på Hadeland Glassverk, men blei du nysgjerrig på å se litt nærmere på denne fine serien av ulike glass, så ta deg en tur ut på «o store Internett» du finner de nok der ute. Hørte jeg ikke feil så er serien å finne enkelte andre steder også – men på esken står det Hadeland Glassverk, det er der de kommer i fra – så da holder jeg meg til det ? Serien heter uansett «Odyssé» hvis du skulle lure..

glass

Seinere i dag kan du få lese del 2 av årskavalkaden fra brøtte. Del 3 kommer i morgen – Nyttårsaften ?

 

jernbanefrua.com

8 kommentarer om “Frua tipser helt gratis om fine glass..

  1. Ja jeg digger de. Det første settet jeg fikk har jeg allerede brukt mange ganger. De vi fikk og kjøpte etter kommer også til å bli veldig flittig brukt ?

   Liker

 1. Noen slike glass har vi også. Har til 12 av tre forskjellige typer. Vi er mange tilbords i selskaper og jeg er evig takknemlig for disse glassene. Selv de minste kan få drikke av disse, for det gjør jo ingenting om de velter. Minsten mistet et av de med lang stett i gulvet når han skulle hjelpe meg å rydde bort. Jeg sto med klumpen i halsen av gammel vane, totalt bortkastet. Glasset var like fint, og da var minsten glad også. Som du sier er det aldri moro å knuse noe som helst. Blir mye søppel av det også 😉

  Liker

  1. Så koselig å lese at du også liker dem ? Vi er ikke så mange tilbords som regel, men digger tanken du deler med meg nå – at sjøl de minste kan bruke de mens du smiler ? Herlig. Off ja, blir mye småsøppel av knust glass. En av mine hobbyer er å gravere på glass, så jeg veit hva mange av dem inneholder ?

   Liker

 2. Bra med glass som HOLDER ja 😀 Jeg husker farmor drev og «skremte» oss med sånne «kunster» før, slang glass i bakken, og de ble jo IKKE knust. Så lo hun. En livlig farmor 😀 Hadeland Glassverk har jeg bare vært en gang 🙂

  Liker

  1. Heilt klart, glass som holder er bra 😀 Hørtes ut som en herlig farmor, ingen av mine hadde nok gjort det der, kanskje med mine nye glass 😉 he he he 😀 Kanskje neste blogg treff burde væt der? hi hi hi

   Liker

Kommentarer er stengt.