Årskavalkade del 3 fra brøtte..

Årskavalkade del 1 fra brøtte..

Årskavalkade del 2 fra brøtte..


Nyttårsaften er her, den siste dagen for dette året. Om få timer «stuper» vi inn i 2019, forhåpentligvis med store smil i fjesene våre.. Men før alt det der fortsetter jeg med å kikke meg bittelitt tilbake på året som snart er forbi.

Noen ord og linker til innleggene som skapte en del engasjement 😀

Ser at linkene i innleggene som er linket ikke fungerer, de måtte vel fornyes når bloggen blei overflytta – så det får bli med én i sammenheng med en annen link under her. 

mobile_2063846_1540408052190-2063846-4-1540408052219.jpg

Mitt hjerte er i tusen biter..

Juli måned var som mai og juni – en veldig god og varm måned sånn værmessig sett, men følelsesmessig startet ikke juli noe godt for oss da vi måtte ta farvel med vår herlige pelsvenn… Fortsatt savnet, fortsatt veldig «nær» den som sier at det «bare» er en hund har nok ikke like dype følelser som andre når det kommer til familiedyr..

Utflukt med shopping, parfyme og fly..

For å komme oss litt unna oss sjøl tok vi en utflukt over grensa, der la vi igjen noen kroner og fikk sett noe annet en stund 🙂

Nye minner i knas..

Frua, jeg er jo ei kløne – og ting har gått i knas. Først favorittkoppen  min, så en blomstervase / lyslykt som for første jula på lenge naturlig nok ikke har vist oss synes av fine blomster. He he..

Jernbanefrua på Jernbanen..
Jernbanefrua på Jernbanen 2..

I oktober tok vi med oss mødrene våre, eller om det var motsatt?! Uansett var vi helt usponset med Veterantoget på en dagstur Nordmarka rundt. Toget gikk over Randsfjordbanen og ned til Teknisk museum for vi kjørte videre ned til Drammen og «opp» igjen til Hønefoss. En veldig fin dag og tur 🙂

Serieromaner. Fyllstoff eller glede..

Rett før bloggen min blei flyttet over til den nye løsningen publiserte jeg disse tanker og meninger! Dette er vel det innlegget som hittil har skapt aller mest og best engasjement hittil. Jeg leser som du kanskje vet en god del bøker, og skriver om det jeg leser.

Serieromaner ligger meg ganske nært – og i det innlegget lufta jeg noen tanker rundt et spørsmål, et som til stadighet dukker opp når helt nye serier står på «startstreken» et spørsmål jeg personlig tenker er både frekt og en smule respektløst, sjøl om jeg jo også kan forstå det – om jeg legger godviljen til 😉

image110
Ja ja, så er det del 3 nå da 😉

Med dette runder Jernbanefrua av blogg – året 2018. Dette første året med denne adressa har vært veldig veldig fint syns jeg, og jeg håper 2019 vil bli enda bedre 😀

Bøker skal leses, kort skal lages. Glass skal graveres, kløner skal gjøres – og forhåpentligvis blir det en tur her og der også?! Kanskje allerede i januar?!

Før alt sammen venter en fin og koselig kveld 😀 Håper du også får en knallfin avslutning på 2018. Kos deg masse sammen med positivt ladede folk, så blogges vi til neste år. Ha ha, tørt.. 

image212

♣ Tusen takk for det gamle ♠
Velkommen skal «du» være 2019!

 

 

jernbanefrua.com

 

 

2 kommentarer om “Årskavalkade del 3 fra brøtte..

  1. Det siste der du sa, om å omgi seg med positivt ladede folk er jammen meg en viktig greie 🙂 Jeg er ganske positiv selv, men er det noen med negative energier kan man lett dras ned. Og DET gir ikke energi hvert fall. Håper du får en fin kveld og en god start på nyåret. Jeg gleder meg 🙂

    Liker

    1. Det er jo noe med det. Skjer dessverre mye trist og negativt denne kveld og natt også. Så håper de aller aller fleste trekker seg vekk fra negativitet, og heller holder seg sammen med positive og glade mennesker ? Håper du har en herlig kveld så langt, og at vi får mye moro i det neste året også ?

      Liker

Kommentarer er stengt.