Jernbanefrua inn i 2019..

Et nytt år er i gang, helt «plutselig» er vi «tilbake» til  januar igjen. De fleste av oss starter den første samtalen for året med de ulike folk, med Godt Nytt År ? Jeg avslutta det gamle med å ønske deg det, men gode ting kan en jo ikke dele nok – håper du hadde en veldig fin nyttårsaften, akkurat sånn du ønsket den ? Det hadde i alle fall vi…

Ja så er vi i gang igjen. Et nytt år med nye muligheter som det så fint sies. Alle dører står litt på gløtt, det er nesten «bare» å ta tak i et dørhåndtak å kikke inn om man ønsker det. Det «umulige» er kun en utfordring sies det også, men jeg er vel ikke heeelt enig i det. Enig i at man bør tenke sånn, men enkelte ting er jo ikke utelukkende opp til oss å få gjort noe med. Noen blir stoppet på veien av ulike delmål som må til for helheten, og ikke alt kan gjøres noe med..

Lista er lang og jeg skal ikke dra den ut mer enn at et poeng kommer til syne. He he. Men, en del av våre sterke ønsker kan vi alle få til – om evnen er der, ønsket er sterkt nok, og man våger å satse… Å ja, for mange er det en del ulike elementer som skal til for å hale i land ett ønske. Jeg kjenner godt til en del av det sjøl jeg.. Men uansett hva de måtte være – vil du, så heia deg 😀 La 2019 bli et år for deg. Fullspekket med lystbetonte ting, omgang med positivt ladede mennesker som vil deg vel…

mobile_2063846_1537087673319-2063846-4-1537087673329

Bilde fra en sommerkveld i 2018 😉

Nei noen nyttårsforsetter har nok ikke vi her i brøtte, lenge siden jeg gadd å bry hue mitt med det. Erfaringsmessig er det disse som oftest blir brutt, og som nærmest synes det å være helt ok hvis de ikke blir noe av. Sånt liker ikke jeg, for en ting er at andre blåser i om nyttårsforsettene dine går fløyten, men vi skuffer oss sjøl litt ved å bryte dem. Derfor gidder ikke vi sette opp ei liste over «kanskje» For oss her – er ekte ønsker delt opp i realistiske delmål hele året igjennom, ikke bare noen tanker i desember eller noen tanker om bedre ditt eller datt, som jo «tross alt» kan ventes med til januar liksom. Vil vi noe så starter vi på veien dit med en gang – for mange ganger må ting deles opp.  Ønsker for bloggen for eksempel. Jeg har som mange andre noen ønsker og drømmer. En god del tanker – samt en og annen idé. Men det aller aller meste veit jeg ikke noe som helst om enda. 

Men uansett hva som skulle skje meg og eller oss her i brøtte gjennom dette nye året – så blir det ord om bøker. Så lenge hele verdens gode forfattere skriver gode bøker, så vil jeg lese en passe stor bunke av dem dette året også 😀 Jeg vet at jeg lovte ord om en bok allerede i morgen, men det er nok ikke et løfte jeg greier å holde. For sjøl om jeg trodde at jeg skulle rekke min egen «deadline» så ble romjulsdagene mye mer innholdsrike og fine enn vi har vært vant med de seinere årene. Bøker kan omtales som en typ smutthull for å «oppleve» noe annet. Andres historier, verdener, andres «alt» mens våre egne historier må leves. Det skjer jo her og nå, så da måtte boka vente litt. 

Jeg forhaster meg ikke..
Noen bøker leses på timer,
andre på dager – mens noen
kan jeg kose meg med i opp til ei uke..

Dette var og er en sånn bok. En «kosebok» med masse godt tilbehør. En jeg gjerne vier noen ekstra dager til. Den kommer ut i butikkene i morgen, så jeg skal skynde meg sakte for at du skal få lese om den snart 😉 En dag veldig snart, så bare følg med…

Men apropos bøker så har jeg de siste dagene fått en del snap – er med forsidebilde av en bok. En forside av første boka, i en helt ny serie som står på startstreken. Alt sammen er bare stas. Skal ikke juge, det er rett å slett skikkelig stas. Men jeg mener det! Skal du lese «Aftenstjernen» så veit du kanskje, eller snart hva jeg snakker om. Om kun få dager står den i butikkene og smiler til deg som liker å lese. Du skal nok få lese mer om min mening rundt den også, seinere…

Uansett, her blåser det no veldig i dag, plussgrader og vind – perfekt lesevær. Så nå skal jeg jumpe opp i sofaen med boka, kanskje jeg rekker min egen frist likevel?! Skummelt å love noe altså, så «hsssj»…..

Nyt din versjon av den første kvelden i årets januar. I morgen kommer igjen hverdagen «kasta» på oss igjen… Det er kanskje en god ting?

 

jernbanefrua.com

Følg meg gjerne på Bloglovin´..

8 kommentarer om “Jernbanefrua inn i 2019..

 1. Ja, sjøl ei lita sol, kanskje i form av et smil, eller noen vennlige ord. Jeg er ikke så flink med nyttårsforsetter, men jeg vet at det er noe jeg må ta ordentlig tak i dette første nyåret he ri Oslo. Jeg blir ikke tilfreds hvis jeg ikke kommer videre med det. Kos deg med boka! 🙂

  Liker

  1. Holder meg unna nyttårsforsetter rett og slett fordi jeg ikke vil skuffe meg sjøl om det ikke blir helt sånn ? Håper du kommer dit hvor du er maks tilfreds med tilværelsen i hovedstaden ?

   Liker

 2. Ingen spesielle nyttårsforsetter jeg heller..bare ta en dag av gangen og glede seg over fine små ting 🙂 Kos deg med bok og gode ønsker for det nye året til deg og dine ❤

  Liker

  1. Det er det samme her snille ? En dag etter den andre. Håper du har hatt en knallgod start på det nye året – og at det fortsetter jevnt godt ? Nyttårsklem ?

   Liker

 3. Nå er hverdagen her igjen ja, ikke helt klar for den da jeg var syk hele jula.. Men det er bare å hoppe i det 😀 Kommer seg ikke unna. Og da er det å begynne å glede seg over de små fine øyeblikkene vi også DA skaper midt i hverdagsstresset 🙂

  Liker

  1. Off. Håper du var i kontakt med noen så du kanskje får igjen en dag eller to for det?! Håper du fikk glede ut av Jul og Nyttår likevel – og ikke minst at dette nye blir veldig godt ? Nyttårsklem

   Liker

 4. Her er det slutt på nyttårsforsetter og store fremtidsutsikter. Jeg er så lei av å bli skuffa! Så det beste er bare å gjøre så godt en kan, og forhåpentligvis blir det noe levelig ut av det.

  Liker

  1. Ser den 🙂 Men håper likevel at det ikke sitter alt for dypt, for å slutte å se litt opp og framover kan stenge døra for at nettop det kan skje. Det der oppe 🙂

   Liker

Kommentarer er stengt.