Spennende uke starter med kaos..

Denne uka blir litt spennende for frua i brøtte, eller rettere sakt slutten av den – for nå i starten er det nesten bare kaos…

Jeg skal ut på noe jeg aldri før har vært med på, gemalen skal også være med – å  jeg gleder meg veldig. Samtidig så kjenner jeg jo veldig godt på at det har gått veldig lang tid siden sist jeg, eller vi for den del var ute på no moro. For meg som kroniker så er det ikke «bare» å flytte meg fra a til b, ikke «bare» å være spontan. Heldigvis slapp jeg å måtte være det nå heller, da jeg allerede har gledet meg til disse dagene en stund allerede.

Den er grunnen til at juletre og pynt står fremme enda, den er grunnen til at jula kommer til å stå fremme til jeg og vi er hjemme igjen.

Dette høres unektelig mer moro ut enn å pakke ned jula for å si det sånn, å du kan få «bli med» om du kommer igjen på bloggen, eller følger meg på steder som er tilknytta den 🙂

Men, jeg skrev at det er kaos – og det er det. Jeg har altså visst om dette her noen uker nå, og tenkt litt om og rundt det. I dag hadde jeg såpass «flaks» med meg sjøl at jeg begynte å tenke litt over hva jeg må ha med meg – og med ett ble det kaotiske tilstander i heimen.

Hvor er sekkene våre?

Vi skal ikke være borte lengre enn at det holder med sekk, bag er ikke helt optimalt å rusle rundt med over tid – sekk… Seeeeeekk… Du kan jo trygt si, at sekk ikke er det mest brukte her i brøtte. Gemalen brukte sin sist i 2014, mens jeg dristet meg til å lufte min et døgn seint i 2016. Hvor de er nå veit bare «dem» og jeg kjenner meg plutselig overlykkelig over at jeg kom på dette her i dag.

western kopphåndkle
I dette tilfellet skulle en vel nesten tru det nå 😉

Det normale hadde jo helt klart vært å tenke over kasus kvelden før avspark, for et hvert «dannet» menneske har vel et snev av kontroll på hvor ting befinner seg?! Ironi så det holder for min del, i dette tilfellet i alle fall – men jeg gir meg sjøl et godt plassert klaps på skuldra, for jeg har tid til å leite. Men Bente, hvor mye tid tror du egentlig at du har?! Sier som «Valborg» i Olsenbanden filmene – «vi har tuuuusen ting å gjøra…» å formen, den kunne helt klart vært bedre på en sånn «leite til svimmelheta tar fullstendig overhånd» og latteren er mer et halvkvalt gisp etter luft…

Jeg har leita, pause. Gemalen har leita mens jeg har tenkt, pause. Gemalen har tenkt…… Vi har stått på hue i klesskap og klesrom, mer pause… Forslagene blir mer og mer håpløse og ironiske. Neste plass å leite kan være fryseren, sekk kan jo tross alt ligge sammen med en julekake jeg glemte å ta opp…… Jepp, vi nærmer oss «der» hvor det bare blir tull.

På tide med en litt lengre pause nå.. Forhåpentligvis finner vi dem før vi får fullstendig «hetta» og i siste innspurt må finne en søppelsekk – med hanker som vi må dele å drasse rundt på 😉

Er du som jeg, som i «siste liten»
helt plutselig må leite,
etter noe ganske vesentlig?

Off, jeg håper vi finner dem før vi må reise. Det hadde jo tross alt vært litt fint det 😉

 

jernbanefrua.com

10 kommentarer om “Spennende uke starter med kaos..

 1. Uff, jeg er så lik deg! Men er det NOE jeg er god på så er det sekker og bager… Bare skrik hvis jeg skal sende en med ekspress over natt! 😉

  Liker

  1. He he he. Jeg også trodde jeg var det. Er som regel en genser eller et bestemt slag av noe annet jeg akutt står på hue etter. Men vi blei ferdige med andre etasjen i høst, så nå er det tydeligvis nix kontroll. He he. Ooooff. Enda ikke funnet ? ?

   Liker

 2. Herlig innlegg med din egne snertne vri med glimt i øyet.
  Ja, det er så typisk, og man leter seg blind også… håper det har ordna seg…
  sender over en klem til vimsa 2 fra vimsa 1…❤️Med et lite lykke til❤️

  Liker

  1. Hehe, nei jeg leiter enda. Det vil si – jeg har gitt opp for i kveld nå, som du sier så blir det til slutt bare surr – så håper jeg finner den i morgen ? Håper dere har hatt en fin kveld i all snøen ? Eller, he he he.

   Liker

 3. Jeg er sånn ja, i siste liten menneske! Veldig dumt. Men det hender jeg glimter til og får gjort ting i god tid. Men det hører nok til sjeldenhetene er jeg redd.

  Jeg krysser fingrene for at sekkene dukker opp snarest. Kanskje når dere har sluttet å tenke på dem 😉

  Fine kvelden uansett ♥

  Liker

  1. Sekker, kofferter å sånne ting pleier nå ikke å bli borte her. Innholdet kan jeg leite litt etter kanskje – men «beholderen» er det sjelden jeg må leite etter. Funnet 1, så er det min igjen da. Leite mer i mårra, men kjenner at jeg kanskje må se etter alternativer ?

   Liker

 4. Lurt å være tidlig ute hvert fall 🙂 Jeg har som regel kontroll på sånt, men PLUTSELIG er det noe som har «lurt seg bort» 😀 he-he

  Liker

  1. Ja litt fornøyd med at jeg fant på å se etter den i dag. Gemalens er funnet – mens min er fortsatt fordufta. Håper jeg finner den i morgen. Sånne beholdere pleier ikke forsvinne her heller, noe av innholdet kan jeg kanskje leite litt etter, he he. Men sjelden koffert, sekk eller sånne ting. Hmm ? Håper kvelden er god for deg i all snøen ?

   Liker

 5. Åja, det der kjenner jeg igjen. Og da er det lurt å starte tidlig med letinga. Er så kjedelig når en kommer på det rett før en må ha det.
  Og om jeg ikke skulle finne det jeg leter etter, kam du være sikker på at det dukker opp når jeg kommer hjem 😉

  Liker

  1. Ja nå som jeg måtte gi opp leitinga å kjøpe ny sekk, så står den vel rett innenfor døra når jeg kommer hjem igjen 😉 He he, greit å ha en god sekk hver også da, så var ikke dumt med ny uansett 😀

   Liker

Kommentarer er stengt.