Spennende uke starter med kaos..

10 kommentarer om “Spennende uke starter med kaos..”

  1. He he he. Jeg også trodde jeg var det. Er som regel en genser eller et bestemt slag av noe annet jeg akutt står på hue etter. Men vi blei ferdige med andre etasjen i høst, så nå er det tydeligvis nix kontroll. He he. Ooooff. Enda ikke funnet ? ?

   Liker

 1. Herlig innlegg med din egne snertne vri med glimt i øyet.
  Ja, det er så typisk, og man leter seg blind også… håper det har ordna seg…
  sender over en klem til vimsa 2 fra vimsa 1…❤️Med et lite lykke til❤️

  Liker

  1. Hehe, nei jeg leiter enda. Det vil si – jeg har gitt opp for i kveld nå, som du sier så blir det til slutt bare surr – så håper jeg finner den i morgen ? Håper dere har hatt en fin kveld i all snøen ? Eller, he he he.

   Liker

 2. Jeg er sånn ja, i siste liten menneske! Veldig dumt. Men det hender jeg glimter til og får gjort ting i god tid. Men det hører nok til sjeldenhetene er jeg redd.

  Jeg krysser fingrene for at sekkene dukker opp snarest. Kanskje når dere har sluttet å tenke på dem 😉

  Fine kvelden uansett ♥

  Liker

  1. Sekker, kofferter å sånne ting pleier nå ikke å bli borte her. Innholdet kan jeg leite litt etter kanskje – men «beholderen» er det sjelden jeg må leite etter. Funnet 1, så er det min igjen da. Leite mer i mårra, men kjenner at jeg kanskje må se etter alternativer ?

   Liker

  1. Ja litt fornøyd med at jeg fant på å se etter den i dag. Gemalens er funnet – mens min er fortsatt fordufta. Håper jeg finner den i morgen. Sånne beholdere pleier ikke forsvinne her heller, noe av innholdet kan jeg kanskje leite litt etter, he he. Men sjelden koffert, sekk eller sånne ting. Hmm ? Håper kvelden er god for deg i all snøen ?

   Liker

 3. Åja, det der kjenner jeg igjen. Og da er det lurt å starte tidlig med letinga. Er så kjedelig når en kommer på det rett før en må ha det.
  Og om jeg ikke skulle finne det jeg leter etter, kam du være sikker på at det dukker opp når jeg kommer hjem 😉

  Liker

  1. Ja nå som jeg måtte gi opp leitinga å kjøpe ny sekk, så står den vel rett innenfor døra når jeg kommer hjem igjen 😉 He he, greit å ha en god sekk hver også da, så var ikke dumt med ny uansett 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s