Ingenlund. Morrigans Forbannelse.

12 kommentarer om “Ingenlund. Morrigans Forbannelse.”

  1. Det er helt sant, men jeg har lagt merke til at mange sammenlikner den på en eller annen måte med «Harry Potter» så da skrev jeg det du sier på en litt annen måte 😀 For Ingenlund er Ingenlund 🙂

   Liker

 1. Ååååå, skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å lese mer bøker! Dessverre så slutter jeg som regel etter bare noen sider, da jeg ikke klarer å holde konsentrasjonen (ADHD)… Men denne hørtes kjempegøy ut!

  Liker

  1. Kanskje du kan ha tålmodighet til å høre på bøker?! Mens du pusler med andre ting 🙂 Jeg liker godt å høre på bøker mens jeg holder på med hobbyer, en koselig stemme som skravler historien til meg 🙂 Denne finnes helst sikkert på lydbok også, om ikke enda så sikkert snart 😀

   Liker

 2. Den hadde sikkert vært noe for datteren min. Hun fikk hele Harry Potter serien til jul, for hun hadde ønsket seg den, og nå er hun ganske så fordypet. Samtidig leser hun også andre sjangere, siden hun øyeblikk fyller 18, og har åpnet øynene for andre ting 🙂
  Skal ha denne i minne i alle fall 🙂 Det er ikke i min leseinteresse dette her, selv om jeg sikkert hadde kost meg om jeg først hadde begynt 😀
  Tusen takk for tips 🙂

  Liker

  1. Åh, så heldig hun var 🙂 Jeg kjøpte meg hele boksen i fjor, og slukte den på noen dager. Så filmene først dessverre – og da ble det til at noe «manglet» men alt det noe og så mye mer fikk jeg i denne her. Ingenlund er magisk, håper hun vil lese den en gang, tror ikke hun blir skuffet som sakt – om hun liker det hun leser nå 😉

   Liker

 3. Herlig❤️Jeg elsker fantasi og eventyr, mulig det er fordi det er en «verden» alt kan skje av drømmer… Jeg får en følelse av Mary Poppins- og filmen har jeg veldig lyst til å se. Jeg kan ikke ta på meg mere lesing nå. Jeg er glad jeg mestrer serien jeg leser + litt studier nå ved siden av….. Du kan kjøpe den på Tanum.no som lydbok, laste ned og putten i øra om…
  Men navnet Townsend har jeg hørt om før mon tro?
  Ønsker deg en super fin dag- akkurat som deg❤️
  Og du: formidlingen i innlegget ditt er som fløyel og musikk i mine ører, takk, får jo bare lyst til å løpe å kjøpe og lese❤️

  Liker

  1. Da vil du «digge» denne her tror jeg, for ja – den er liksom skrevet så gjenkjennelig, uten å være det likevel. Det er noe nytt, men forfatterinnen greier å formidle det på en måte så en får følelsen å ha hørt om Ingenlund før, og det – det er MAGISK ❤ Så bra du likte mine ord, håper du har en herlig dag så langt, like herlig som deg 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s