Lydias Løfte og Aftenstjernen

// Ikke reklame.
Bøkene som omtales er ikke sponset.

Mandag, nå den 14 lanseres en ny serieroman hos NorskeSerier. Aftenstjernen av Jenny Micko skal forhåpentligvis leses – og med det forhåpentligvis gi mange lesere flere titalls herlige timers lesning, en stund fremover. En del der ute har allerede fått med seg at jeg har lest den første boken, men jeg sier ingenting om den enda altså.

Men, mens du kanskje venter spent på å få tak i et eksemplar av Aftenstjernen, så har jeg funnet frem igjen triologien Jenny skrev før denne her. Lydias Løfte.

Jernbanefrua leser triologien Lydias Løfte av Jenny Micko.

Jenny Micko er journalist. I 2015 vant hun Cappelen Damms manuskonkurranse Skrivehøst, og i 2016 debuterte hun med serien – Lydias Løfte som ble utgitt av Aller Forlag.

Disse tre pocketbøkene er litt tykkere enn «normale» seriebøker, de har alle tre 306 sider med fin font og størrelse.

Lyst til å lese hva som står på baksiden av den første boka?

Jernbanefrua deler baksiden av første boken i serien Lydias Løfte. En triologi av Jenny Micko.

Jeg leste denne triologien da den kom ut, men siden den gang har jeg lest utrolig mye annet – så mens jeg lader opp til Jenny Micko sin neste serie Aftenstjernen så koser jeg meg litt med disse her en gang til.. Eller, jeg har begynt på den første, igjen er bedre å si… Gode bøker kan leses flere ganger, selvfølgelig..

Har du lest serien Lydias Løfte,
eller fikk du lyst til det nå kanskje?

Det blir et litt komprimert innlegg i dag. Men det er onsdag, fortsatt onsdag. Lillelørdag og litt sånn dagen før dagen her i brøtte. Sekken jeg lette etter her om dagen har fortsatt ikke «finni det for godt» til å dukke opp igjen – ergo måtte jeg ut i ettermiddag. Gemalen og jeg reiste ut på «ei litta» shoppingrunde, og jeg kom hjem med både ny sekk og et nytt kamera. Ja ok, det siste hadde og har jeg planlagt en stund, det er ikke noe jeg bare kan «knips» tusle avgårde å skaffe meg, og heldig som jeg er så har jeg en eller to linser å spare til fremover også. Hu heeei..

Uansett, jeg må «leke» meg en del med det før jeg tar det med på noe, så det blir ikke med på turen i morgen – men nå lurer du kanskje på hva jeg skal? Jeg har latt jula og andre energikrevende utfordringer stå helt i ro, mobilisert meg og mitt for å kunne få til å bli med – på lanseringsfesten for Aftenstjernen 😉 Tar ikke med meg mer enn jeg for denne utflukten, så i morgen blir det nok litt blogging fra telefonen..

Nå har ikke jeg hatt hellet med meg – med å få til å laste opp bilder til bloggen fra mobil, så vil du se litt av morgendagen og ulike opplevelser, så vil jeg nok anbefale å ta en titt på noen sosiale media før jeg er hjemme igjen.

Kanskje noen har et tips eller to for bilder til blogg fra mobil?! Uansett, nå skal jeg gå å pakke den nye sekken min, har da sekk jeg da må vite 😉 He he he..

 

jernbanefrua.com

6 kommentarer om “Lydias Løfte og Aftenstjernen

  1. Tusen takk for det 🙂 Spart en stund, så gleder meg til å «leke» med det, ikke hatt et sånt «avansert» kamera før, så dette blir gøy og sikkert litt krøll også. He he 😀

   Liker

 1. Herlig og gratulerer og koooos deg masse og håper du får det alle tiders fantastisk❤️ Endelig dkal du få skinne litt håper jeg- du som har latt så mange forfattere og bøker skinne inne hos deg❤️Go girl- jeg heier på deg❤️
  Jeg har ikke lest triologien, men ja, veldig lyst og Aftenstjernen tror jeg er en serie som passer meg skikkelig bra- godfølelse på den❤️Solgt⭐️
  Sender deg gode tanker og en klem til herligste fruen❤️

  Liker

  1. Tusen takk for alle fine ord snille deg ❤ Gleder meg masse, bare å se noe annet blir utrolig koselig 🙂 Si i fra når du vil lese, så kan vi pludre rundt det som leses 😀 Klem klem

   Liker

 2. Har ikke lest bøkene. Leser nesten ikke bøker lengre. Jeg har så tinnitus at jeg har store problemer med å konsentrere meg. Men jeg var en skikkelig lesehest tidligere. Har hyllemeter på hyllemeter med bøker … for før skulle det jo ikke være pocket, men slike flotte innbundet som en kunne ha i årevis. Uvisst av hvilken grunn. Nå er de umulig å bli kvitt igjen.

  Liker

  1. Hørtes ikke noe koselig ut, min mutter har det samme – men hennes triks har jeg faktisk ikke spurt hva er. Det må jeg huske å spørre om. Vet mange ville hatt serier innbundet, nettop fordi de kan bevares pent lengre. Men jeg tenker at priser man de «rett» så er det ingen umulighet å bli kvitt bøker. Noen er alltids på let, de må «bare» finne dem ?

   Liker

Kommentarer er stengt.