Jernbanefrua går til flyet..

Ja nå er dagen her, dagen jeg har «spart» meg til en stund. Grunnen til at juletre, duker og julepynt fortsatt er fremme. Det høres kanskje snodig ut for den uten liknende typer utfordringer å tenke over i hverdagen – men jeg tipper det er en del kronikere som kan kjenne seg veldig godt igjen i det å faktisk måtte spare seg sjøl til noe.. Kanskje jeg burde skrive mer om det?! Tar gjerne imot tips, til hva jeg kan bidra med for deg å lese om. Uansett ?

I går skrev jeg hva jeg skal ut på..

Litt nede i innlegget står det litt om det kommende døgn. Jeg gleder meg som bare det jeg altså, til det som kommer og det jeg får oppleve sammen med mine. Aldri vært med på noe sånt før heller faktisk, så dette må og blir gøy. Lanseringsfesten for Aftenstjernen. Første bok i denne nye serien av Jenny Micko kommer ut førstkommende mandag – bare å glede seg. 

Jernbanefrua

Kan ikke love at det kommer bilder fra turen på bloggen, før jeg er hjemme igjen. Det er et eller annet med det å laste opp bilder til bloggen via mobil som ikke funker. Når jeg prøver på det så blir jeg «kasta» tilbake til «hjem» skjermen uten å få med bildet i arkivet. Med det tenker jeg at snap kan være et godt alternativ om du vil «være med» litt. Link til snap ligger øverst i bloggen.

Lag deg en så fin torsdag som overhodet mulig, det skal jeg. Nå «går» frua snart til første etappe, retning flyet. . .

 

Jernbanefrua

18 kommentarer om “Jernbanefrua går til flyet..

 1. Jeg skjønner veldig godt hvorfor du må spare deg. Kroniker er jeg selv, og jeg er under opplæring 😉 Så jeg leser gjerne hva du sliter med om du skriver om det, og hvordan du håndterer utfordringene.

  Så ønsker jeg deg en veldig, veldig god tur, og kose deg masse ♥

  Klem ♥

  Liker

  1. Tusen takk for det ? Det var en helt super tur ? Har du Snapchat så må du bare legge meg til, så kan vi «snakke om det» også. Naturligvis kan jeg skrive om det. Bare fint om noen har lyst til å lese om sånne ting også ? Klem.

   Liker

Kommentarer er stengt.