Jernbanefrua går til flyet..

18 kommentarer om “Jernbanefrua går til flyet..”

 1. Jeg kjenner meg igjen ved å måtte «spare seg». Men du; dette skal du klare å mestre og du skal ha dine beste dager på leeenge. Nå er det din tur for opplevelser og ukjente eventyr der jeg håper du kan «skinne» blant Aftenstjernene❤️Kos deg masse, nyt inntrykkene, vær stolt av de utrolig flotte bokanmeldelsene dine og at DU er DU- verdifull for meg❤️Sender en klem over til deg med gode tanker, klem

  Liker

  1. Du altså, du overrumpler meg med så koselige ord ? Herlige deg. Håper du får et veldig fint døgn, din versjon av en herlig dag ? I dag setter vi «nyt Norge» merke på. Stor klem til deg, og hils skogens sønn ?

   Liker

 2. Jeg skjønner veldig godt hvorfor du må spare deg. Kroniker er jeg selv, og jeg er under opplæring 😉 Så jeg leser gjerne hva du sliter med om du skriver om det, og hvordan du håndterer utfordringene.

  Så ønsker jeg deg en veldig, veldig god tur, og kose deg masse ♥

  Klem ♥

  Liker

  1. Tusen takk for det ? Det var en helt super tur ? Har du Snapchat så må du bare legge meg til, så kan vi «snakke om det» også. Naturligvis kan jeg skrive om det. Bare fint om noen har lyst til å lese om sånne ting også ? Klem.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s