Frua i Bergen. Del 1..

10 kommentarer om “Frua i Bergen. Del 1..”

 1. Bergen by en av de vakreste i Norge og jeg vil tilbake dit. Det er virkelig så koselig der, rusle rundt blant fine gamle bygninger og brygga da, for en brygge og Grieghallen og.. ja, jeg kan jo bare forsette…
  herlig innlegg med koselige bilder, så glad på dine vegne❤️Du er knall rå❤️
  Håper dagen idag er god mor deg etter turen, kos deg❤️Klem

  Liker

  1. Er så enig med deg i alt jeg kan si meg enig om 😉 Vi rakk ikke se alt, men det vi rakk var utrolig fint 🙂 Kort fortalt så skal vi tilbake… Vi kjenner alle turen i kroppen i dag, kanskje i morgen også – men det er så verdt det.. Håper du og dine har en herlig helg så langt. Stor klem ❤

   Liker

 2. Bergen er en vakker by ❤
  Heldig som jeg er så har jeg en tante som bor der, så blir noen turer til Bergen av og til 😀 Kjempefine bilder du har delt, og veldig fint innlegg om Bergen by ❤ 😀

  Liker

  1. Nå kan jeg si meg veeldig enig i sånne uttalelser. Hadde ikke vært der før ? Nå er vi hjemme igjen, inntrykk får synke inn ? Håper du har en herlig dag ? se om jeg får til utfordringen din ?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s