Frua i Bergen. Del 2..

6 kommentarer om “Frua i Bergen. Del 2..”

  1. Det hadde ikke jeg heller før nå, og det var litt av en opplevelse. Har jo hørt at det er fint der, men fint er undervurdert om en liker eldre bebyggelse med historie altså. Anbefales å se selv en gang ? Mer i morgen ja. Mye mer ?

   Liker

 1. Ikke verst at du oppdaget at Korskirken er eldre enn Mariakirken. Tydeligvis en godt bevart hemmelighet for bergensere også, tror jeg. Jeg visste det ikke før du oppdaget det. 🙂 Så lærte jeg noe nytt av deg også. 😀

  Gøy at dere tok på kjettingen. 🙂 Jeg fant ut at det var den som sperret Vågen da jeg gjorde research for Papirslottet, så da skrev jeg den inn. Kjettingen er med på noen Bergens-tegninger av J.F.L Dreier fra begynnelsen av 1800-tallet.

  Liker

  1. Så koselig at jeg kunne sette litt fokus på noe 😀 Jeg lette opp det du fortalte, og da måtte vi naturligvis tusle bort dit for å se med egne øyne. Kjempefint, tusen takk for alt du fortalte oss 🙂 Må nok prøve å søke opp de tegningene også nå, moro å se mer om det man har sett 🙂

   Liker

 2. Du presenterer Bergen på en fantastisk måte❤️Det er en by med stemning og fiskebryggen må bare oppleves under solnedgangen (om opphold da)…spesielt å gå blant sjarmerende bygninger og historie.
  Håper dagen blir superfin og god mot deg, klem❤️?

  Liker

  1. Tusen takk for det, det var koselig å lese ❤ Helt enig med deg, det må oppleves. Bilder er bare minner i slike tilfeller – å kunne se tilbake å kjenne på følelsen en fikk når en så det 😀 Håper du har en finfin dag så langt. Klem klem ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s