Serieromaner. Betegnelser og verdi..

4 kommentarer om “Serieromaner. Betegnelser og verdi..”

 1. Alt skal vries og vrenges på…Så de som skriver sånt, tenker jeg bare ikke aner hva de skriver om…altså om de mener det ene eller andre om serieromaner…OG vi oppfatter vel mye ulikt! Sånn er det med alt…så…helt enig med deg…

  Liker

 2. Det er alltid noen som skal være så «viktige» at de må rakke ned på noe de ikke har greie på, og sikkert synes er litt i skumleste laget sånn inderst inne.

  Jeg har en eneste innvending mot serieromaner, og det er prisen. Det er dyrt. Men jeg elsker å lese dem. Og jeg leser flere samtidig. De er jo proppfulle av historie, og jeg er glad i historie, i alle fall i romanform 😀

  En av favorittene, Sofia på Måkøya, var spesielt kjekk å lese, for der foregår handlingen rundt den tiden jeg selv ble født. Og det er kjekt å se hvordan livet var for folk på den tiden 🙂 Da fikk serien nesten litt affeksjonsverdi for meg. Men jeg har valgt å gi den bort, komplett. For jeg tenker at andre også vil ha glede av å lese den 🙂

  Jeg skjønner at du ble engasjert. Jeg trodde også at sånt tullprat var på vei ut.

  Liker

  1. Det er noe med det ja, enkelte «må» bare mene noe, men det er ikke vanskelig å tenke seg hva de dette treffer føler om det. Å tråkke på andres virke er ikke særlig fint ?

   Du har rett i det, bøkene koster, og mange leser mer enn en serie. Blir fort penger i måneden det ja. Om 1-2 år ligger de vel på hundrelappen, og det tenker jeg fort kan være et «tak» for mange. Men seriene er herlige, proppfulle av verdi ?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s