Føler meg heldig..

Ja jeg føler meg heldig som har en engasjert leserskare. Lesere som «på bakrommet» forteller meg når jeg skriver om noe som treffer, noe som engasjerer. Lesere som sender ut følere i form av meldinger – med koselige eller morsomme historier mens de leser serieromaner, og eller meninger. Gode og positivt ladede meninger rundt sjangre, forfattere, eller når jeg skriver om noe som virkelig treffer, som på søndag..

 

Serieromaner. Betegnelser og verdi..

 

Noe av det fineste jeg kan få tilbake er engasjement, det er med på å drive meg smilende videre 🙂

Driven til å skrive om serieromaner, bøker og andre gode «greier» som flere kan like. Jeg er ikke sponset, på den måten at jeg lever ikke av bloggen min på noen som helst måte. Dette er min hverdagslige glede, hobby, og lystbetonte misjon – så det jeg kan få tilbake fra deg som leser er nettop engasjement rundt våre felles interesser. En dag er det rundt håndkrem, andre dager er det rundt hobbyer, interiør, livsstil eller kløner, mens flere dager er det om og rundt bøker. Hurra for det – og for engasjement..

Jeg har overhodet ingenting i mot å være en framsnakker av serieromaner, bøker og mange andre gode ting – faktisk så vil jeg oppfordre nettop deg til å dele mer engasjement med meg. Flere historier og meninger. Jeg er ikke «redd» for å prøve å sette ord på noe av det, jeg mener det jo uansett bare godt å sette fokus på noe 🙂

Har du lyst til å inspirere meg til å sette ord på noe, så send gjerne en melding til Jernbanefrua. Du når meg som bloggnavnet både via Facebook siden, Instagram eller snapchat. Det er jo aldri feil å snakke rundt felles interesser, og skulle jeg bli inspirert til et innlegg av nettop deg, så vær trygg på at det skjer med din godkjennelse.

Tusen takk for at du leser hos meg! Tusen takk for brennende engasjement og meninger. Sammen blir det fort gull av gråstein altså 😉

 

Jernbanefrua.com

6 kommentarer om “Føler meg heldig..

 1. Hyggelig å få positive tilbakemeldinger på bloggen/hobbyen sin 🙂 Du har en fin blogg og gode anbefalinger og andre oppdateringer …så bare å fortsette i samme stil … Ha en fin kveld ❤

  Liker

  1. Takk for det snille deg ? Men ikke minst takk det samme, det føles vel litt ut som man «mister» hverandre litt i alt dette nye, men det blir bedre igjen snart ? Klem ?

   Liker

 2. Herlig, smiler og klapper, heier på deg vennen❤️Men det er jo lett å bli inspirert og engasjert av selveste fruen som tryller med «pennen» sin og magiske ord lar seg legges ned på et hvitt papir og du gjør det fargerikt?klem til deg❤️

  Liker

  1. Syns du det altså?! Så koselig å høre ? Fint å kunne dele av seg på en positiv måte, negative diskusjoner er det nok av ellers rundtomkring. Klem klem til den fineste blomst ?

   Liker

 3. Så koselig du får mye tilbakemeldinger. Jeg får en del kommentarer, men «bakrom» er det lite av nå. På bloggen mener jeg.. Tenker du på Facebook? Eller har du funnet ut noe vi andre ikke har 😀

  Liker

  1. Det er koselig med engasjement, og nå som det er litt tungvint å kommentere hos «alle» så blir det mest på «bakrommet» ja ? Sendt deg en mail jeg ?

   Liker

Kommentarer er stengt.