Varierende uke, og spørsmålsrunde..

 

Nå er vi jo allerede i slutten av den neste uka, men det er vel aldri feil å kikke seg litt tilbake – på moroa som var.

Gemalen jobbet netter forrige uke, så når lørdagen kom var energibutten tom. Med det blei det naturlig nok en veldig rolig lørdag, litt god mat og en herlig film utpå kvelden. Vi så på den siste filmen fra «Flåklypa» en artig historie rundt en måneferd…

Fler enn meg som i all overskuelig framtid kommer til å kalle månen for «nattlampa» etter å ha sett den filmen? Vi her i brøtte digger Aukrusts verden og «Flåklypa» noe som i grunn syns godt i hjemmet vårt også..

Søndagen startet også en smule rolig, da gemalen allerede da mest sannsynlig begynte å «samle opp» til en «heidundranes» runde mannesyke, influensa. Det er neimen ikke ofte den gemalen tråkker ut av formen, eller finner en dårligere pass-form (ha ha, tørt) men når det skjer da, så skjer det visst til gagns. Nå har mannesyken fått inn en fulltreffer, og frua har med det fått flere «oppgaver» i heimen. Trøste, trøste å alt det der ?

Uansett, søndag som gikk var vi bedt bort til et hyggelig lag hos noen veldig koselige naboer. Ikke nærmeste naboer riktignok, de holder til litt lengre inn på feltet her – men vi gledet oss veldig til å tusle dit, skravle, le og nyte både ost og kjeks. Helt ærlig må jeg si at jeg aldri hadde blitt bedt bort på ost og kjeks før, kan ikke huske at jeg har spist det tidligere en gang – men wow, noe så undervurdert – så utrolig godt det var! Jeg liker jo ost, liker kjeks også jeg, men sammen hadde jeg liksom ikke fått det for meg å få testa før, ja – jeg henger nok etter på det der, ser den.. He he..

Er du (også) en av dem som ikke har testa det før – så er det vel verdt å prøve altså. Kjempegodt.. Ganske jevnt med taco faktisk, når jeg prøvde favoritt osten min (brie) namm..

 

 

Jernbanefrua på besøk.

 

Veldig koselig å stå ved inngangspartiet til naboen syns jeg. Tente fakler og lykt i vinterkulde og snø. Kjempekoselig var det, og det ble da jammen sent på oss også den kvelden. Det var da kanskje ikke helt innafor med en mandag på veien, sånn mens formen til gemalen fortsatt var litt på nedtur, men vi reiste til «o-store utland» litt utpå dagen, så med det ble det en del senere enn normalen hjem igjen – men det var godt å komme seg ut. Det er jo nesten alltid koselig det. Bare å se noe annet, smile til en ukjent å få fylt opp skuffer og skap.

Tirsdag, onsdag og torsdag forduftet med og i diverse oppgaver, borte som ved et lite knips – å igjen ser vi fredagens brede glis. Vel, jeg i alle fall. Gemalen ligger nedpakket under pledd og med tørkerullen mellom nevene som en typ bamse. Sjeleglad for at jeg fortsatt er på beina – sjøl om jeg så smått begynner å bli en smule sjalu på tørkerullen altså 😉 He he he.

Nei denne helgen tror jeg kommer til å bli litt over middels rolig, på grensa til kjedelig for en av oss kanskje?! Ikke for meg nei, postmannen hadde med to nye bøker til meg i går som skal leses, så for min del blir det nok en helt grei helg, men han jeg deler postkasse med tror jeg kommer til å telle seg ferdig med takess plater og mønster i tapeten rimelig fort, ja om han holder seg våken såpass lenge i slengen da?! Gjenstår å se.. Kanskje burde jeg si – Fortsettelse følger?! He he..

 

jernbanebrua kjører spørsmålsrunde

 

Jeg har allerede noen spørsmål på vent, og nå er det jammen lenge siden jeg startet en spørsmålsrunde, så med det er er den nå i gang.

Lurer du på noe så er det «bare» å kommentere under dette innlegget. Jeg svarer på (nesten) alt 😀 Svarer på runden neste fredag…

 

Jernbanefrua.blogg.no