Mannesyke. Godt frua fikk påfyll..

 

…av bøker.
Jeg risikerer altså ikke å bli «ensom»
eller kjede meg, 
med det aller første
😉

 

Det er torsdag, langdag – og det ble helt «plutselig» åpnet en «dør» for en lesedag for frua i brøtte. Snille postmannen kom helt inn på gårdsplassen med noen godbiter til meg. Hurra for det, men enda tidligere i dag fikk jeg hjem igjen en syk gemal.

«Mannesyk» mann. Influensaen begynner å få et godt tak nå ser det ut som, og det er vel sånn «sirkus» 10 år siden sist det slo til, så mens han fant en tørkerull å dele senga si med – så var det jo veldig fint at postmannen kom med noen perler for meg å lese.

Om jeg virkelig får lest noe utover kvelden da – det gjenstår å se. He he, ikke «bare bare» å være pjusk eller si.. Ikke minst er det både uvant å kjedelig 😉 Ikke vant med å ha en pjusk mann rundt meg jeg heller, men det går seg vel til det her også.. «We can do this» he he..

 

Jernbanefrua har fått bok 1 og 2 av Aftenstjernen i posten.

 

Bok 1 og 2 til frua følge slo 😀

Nå har jeg jo som mange allerede nå vet lest den første boken, kanskje har du sett eller lagt merke til hva jeg mener om og rundt den, men for eventuelt nye lesere:

Fruas omtale av Aftenstjernen..

Frua på boklanseringsfest for Aftenstjernen i Bergen..

 

Men, postmannen hadde med seg en bok til han. Den første boken i en serie som kommer ut i butikkene i februar. Sagaen om Emilie..

 

Jernbanefrua har fått første bok av Sagaen om Emilie.

 

Den blir litt spennende å lese, ikke minst fordi den er skrevet under et pseudonym, altså under et fiktivt navn.

På samme måte som at Kjell Kaare Hallbing skrev bøkene om Morgan Kane under pseudonymet Louis Masterson. Eller andre bøker under pseudonymene Ward Cameron, Lee Morgan og Leo Manning for den del..

Forskjellen er jo at vi vet at det var Kjell Kaare Hallbing som skrev under de pseudonymene. Anne-Lill Vestgård er det ingen som foreløpig vet hvem er (?!)  Vil tro at Bladkompaniet vet det, men ingen andre, og det synes jeg «bare» er rart! Vet ikke om mange serieromaner som ikke likes og leses av flere, så hvorfor ikke stå frem å ta i mot gode ord, vil jo nesten garantert kunne si, før jeg har lest den sjøl – at noen vil uansett like den..

Jeg skjønner jo naturligvis at det er en grunn, det er alltid en grunn til alt, men liker jeg boka så skulle jeg jo ønske at jeg kunne gi ros til den rette, den ekte – ja om du skjønner hva jeg mener med uttrykksmåten..

 

Frua skal altså lese i kveld, så langt jeg får ro rundt meg til å bla om til neste side i alle fall. Det hostes, nyses og hutres rundt meg her.. Jeg har fortsatt håpet om å slippe unna 😉 krysser alle «labber» for at det holder..

Flere som skal lese Aftenstjernen, eller den første boken av Sagaen om Emilie nå med det første?

 

Jernbanefrua.com

10 kommentarer om “Mannesyke. Godt frua fikk påfyll..

  1. Åååå, med ett følte han seg nok enda mer syk 😉 Når noen ønsker god bedring altså – da er det virkelig alvor ❤ hehe, tuller.. Han sier takk for det, å jeg kjenner på at dette her er jeg virkelig ikke vant til 😮 syk mann er uvant, og jeg håper jeg slipper unna, for det ser ikke noe koselig ut heller….

   Liker

  1. Takk for det sier han ? Ja jeg håper jeg slipper unna, håper vaksina «gjør jobben» ? Håper jeg får lest litt mens detta pågår. Håper det er bra hos deg også, sjøl om det kanskje er litt mye nå. Klem til deg.

   Liker

  1. Håper vi kan få vite om en stund. Det hadde vært fint i alle fall. Forfatteren bak skal ha skrevet en del bøker tidligere. Men, kanskje noen kan «ta» forfatteren på skrivestil?! Hehe. Får lese boka å avvente så lenge ?

   Liker

 1. God bedring til gemalen?og sender deg en varm klem med gode tanker og håper du holder deg frisk i takt med lesinga❤️
  Jeg syns det er utrolig interessant med pseudonym, og enig med deg, det er alltid en grunn. Jeg tenker også i de baner selv når boka mi blir realitet…men skal rådføre meg litt først. «Keppler» paret har vært anonyme i mange år.
  Gleder meg til å lese omtalen din om Emilie…. ?
  God klem❤️Om en herlig dag?

  Liker

  1. Lang god klem til deg også, håper du har fine dager sammen med dine ❤ Tenker at alt har sin grunn, men at vi kanskje er litt kjappe med å mene noe om andres grunner. Men med tanke på bøker så liker jeg best å kunne gi gode ord til det ekte navnet, men skjønner at det er en eller kanskje flere grunner til at det ikke er sånn.. Flere med pseudonym der ute, men Kjell Kaare Hallbing visste jo "alle" var Louis Masterson, litt moro det der 😀 Kos deg med fredag og helg. Håper dere får en god en 🙂

   Liker

Kommentarer er stengt.