Mannesyke. Godt frua fikk påfyll..

10 kommentarer om “Mannesyke. Godt frua fikk påfyll..”

  1. Åååå, med ett følte han seg nok enda mer syk 😉 Når noen ønsker god bedring altså – da er det virkelig alvor ❤ hehe, tuller.. Han sier takk for det, å jeg kjenner på at dette her er jeg virkelig ikke vant til 😮 syk mann er uvant, og jeg håper jeg slipper unna, for det ser ikke noe koselig ut heller….

   Liker

  1. Takk for det sier han ? Ja jeg håper jeg slipper unna, håper vaksina «gjør jobben» ? Håper jeg får lest litt mens detta pågår. Håper det er bra hos deg også, sjøl om det kanskje er litt mye nå. Klem til deg.

   Liker

  1. Håper vi kan få vite om en stund. Det hadde vært fint i alle fall. Forfatteren bak skal ha skrevet en del bøker tidligere. Men, kanskje noen kan «ta» forfatteren på skrivestil?! Hehe. Får lese boka å avvente så lenge ?

   Liker

 1. God bedring til gemalen?og sender deg en varm klem med gode tanker og håper du holder deg frisk i takt med lesinga❤️
  Jeg syns det er utrolig interessant med pseudonym, og enig med deg, det er alltid en grunn. Jeg tenker også i de baner selv når boka mi blir realitet…men skal rådføre meg litt først. «Keppler» paret har vært anonyme i mange år.
  Gleder meg til å lese omtalen din om Emilie…. ?
  God klem❤️Om en herlig dag?

  Liker

  1. Lang god klem til deg også, håper du har fine dager sammen med dine ❤ Tenker at alt har sin grunn, men at vi kanskje er litt kjappe med å mene noe om andres grunner. Men med tanke på bøker så liker jeg best å kunne gi gode ord til det ekte navnet, men skjønner at det er en eller kanskje flere grunner til at det ikke er sånn.. Flere med pseudonym der ute, men Kjell Kaare Hallbing visste jo "alle" var Louis Masterson, litt moro det der 😀 Kos deg med fredag og helg. Håper dere får en god en 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s