Vinter, kulde, snø, smerte, sammensurium en søndag..

8 kommentarer om “Vinter, kulde, snø, smerte, sammensurium en søndag..”

 1. Du kjedet det så mye at du ble dårlig selv på et vis 😮 Jeg kjeder meg ikke så veldig, men det er LITT ensformig her i dag…Mye blogging og spising. Lurer på å våge meg ut en liten time, før middagen 😀

  Liker

 2. Rart det der med smerter som kommer som kastet over en. Og som du sier, det er ikke mulig å forklare, må bare godta det innimellom.
  Håper det bedrer seg raskt.

  Vi feirer svigerfars bursdag i dag. Han har den ikke før om en uke, men da kan vi ikke komme. Så da ble det hønsefrikasé til middag, og gulrotkake til kaffen i dag. Så jeg koser meg med familie i dag. ?
  God søndag!

  Liker

  1. Nei men jeg liker av og til å prøve. He he ? Ikke lett å forklare det uforklarlige. Som du sier så må en «bare» ta det som kommer. Hørtes ut som du har en finfin søndag sammen med dine, kose dere masse ?

   Liker

 3. Du er så god du❤️for jeg tror det er viktig å deke av seg noen ganger som du sier fordi disse linjene til likesinnede- er mye viktigere enn du tror.
  Vår… nei, ikke i sikte ut herfra i mitt vindu, det snøe og det snør, ingen ende denne gangen tror jeg… føler jeg «drukner» snart og bare kaver rundt i villfarelse… nok er nok nå…
  Uansett, det er bare å klore seg fast, håoe rida går fortere uten de store bekymringene og så er det SOMMER?
  Sender en varm klem over til skjønne deg?

  Liker

  1. Gleder meg veldig til vår. Men, når det er sakt da så tror jeg ikke at jeg hadde satt like stor pris på vår og sommer, hvis det ikke var for vinter 😀 Vi «trenger» nok alt, for å velge oss vår favoritt å se fram til.. Håper du har en finfin dag i snøen så langt. Stor klem ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s