Jeg har (altså) flyttet på meg..

41 kommentarer om “Jeg har (altså) flyttet på meg..”

 1. Gratulerer med ny blogg 🙂 Det har blitt litt flytting i det siste, og jeg forstår deg godt 🙂
  Kos deg med å finne ut av ting og komme ordentlig i gang 🙂

  Liker

  1. Takk for det 🙂 Er jo på samme plattform, bare litt mer nytt i tillegg. Kommer seg vel. Litt leit å flytte, men nå finner vi jo hverandre uansett. Bloglovin og alle andre fine steder. Verden har blitt litt større 😀

   Liker

 2. Gratulerer med ny blogg…ja skal prøve å følge med…men kuttet ut bloglovin litt…ble bare surr der syne jeg….men…prøver igjen..særlig nå når så mange flytter…Lykke til!

  Liker

  1. Takk for det 🤩 Helt enig med deg, mista helt oversikten der inne – men følgerbiten synes å være tilstede igjen nå med det nye. Uansett har jeg deg og et par til på bokmerkene mine, så er innom deg hver dag 😇 Kommenteringa derimot fikk jeg ikke til. Men kanskje det går bedre nå 😍

   Liker

 3. Gratulerer vennen❤️Så moro å stå på egne ben, jeg heier på deg uansett, men slik jeg opplever verden nå, der er det muligheter❤️Du har så mye å kose deg med fremover nå❤️Ja, å kommentere er ikke bare å bare… det er mindre av det…uansett, så digger jeg deg og bloggen din❤️
  Klem🦋

  Liker

  1. Det hele er ganske diggbart, fra a til deg 😉🤩 Veldig greit å svare på kommentarer her. Så i dag skal jeg prøve å gi noen. Se hvordan det går. Stooooor klem til deg 🤠 Er så glad for at bloggene klasket oss sammen 😍

   Likt av 1 person

   1. Må jo bare smile av deg, fordi orde-klaske- var bare herlig⭐️håper dagen din blir kjempe fin❤️klem og du, jeg er så takknemlig jeg også, men føler at du visste det🦋

    Liker

  1. Takk for det, veldig koselig å lese 🙂 Enklere å flytte på seg nå når mulighetene til å finne hverandre igjen er flere 🙂 En liten økning i «leia» men det er så mye snø at jeg ønska meg «vaktmester» så er det følger del i «sameiet» he he he. Herlig.

   Liker

 4. Nå har jeg lagt deg til på bloglovin, og sluttet å følge deg på blogg.no -kontoen der inne. Det er så mange med doble medlemsskap der inne, så jeg har dobbelt så mange som følger meg 😀

  Liker

  1. He he 🙂 Jeg også har lagt merke til at mange er «doble» men så ser jeg at vi alle både har en konto, og mange har en blogg. Følger man både konto og blogg så blir det to :-0 Hva som er best å følge har jeg ikke funnet ut av, men jeg kommer til å slette blogg – bloggen om en stund 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s