Jeg har (altså) flyttet på meg..

Hei på deg 🙂

 

Det er jo en tid for alt, og nå kjente jeg helt plutselig at tiden var inne for å «stå på egne bein» her ute i bloggverdenen. Etter 10 år og noen måneder på samme plattform har jeg de siste to månedene tenkt veldig på dette med å bryte løs – men så var det jo litt «skummelt» også da.

Men, en gang må en jo bare våge å tråkke litt utenfor, og nå står jeg vel med begge beina midt i det eller. He he. En header som overhodet ikke er optimal, innlegg uten bilder, en hel del å gjøre – men det føles og er mitt 🙂

For deg som bruker bloglovin for å finne blogger å lese så kan du slette den gamle bloggen og legge til denne nye hvis du vil – jernbanefrua.. 

Håper og tror at jeg finner ut av det som mangler, og får rettet opp i det som ikke er like fint – sånn litt etter hvert, håper du bærer over med meg som det så fint heter..

Det er en første gang for alt, ny bloggplattform også 😉

 

jernbanefrua

41 kommentarer om “Jeg har (altså) flyttet på meg..

 1. Gratulerer vennen❤️Så moro å stå på egne ben, jeg heier på deg uansett, men slik jeg opplever verden nå, der er det muligheter❤️Du har så mye å kose deg med fremover nå❤️Ja, å kommentere er ikke bare å bare… det er mindre av det…uansett, så digger jeg deg og bloggen din❤️
  Klem🦋

  Liker

  1. Det hele er ganske diggbart, fra a til deg 😉🤩 Veldig greit å svare på kommentarer her. Så i dag skal jeg prøve å gi noen. Se hvordan det går. Stooooor klem til deg 🤠 Er så glad for at bloggene klasket oss sammen 😍

   Likt av 1 person

  2. Må jo bare smile av deg, fordi orde-klaske- var bare herlig⭐️håper dagen din blir kjempe fin❤️klem og du, jeg er så takknemlig jeg også, men føler at du visste det🦋

   Liker

  3. He he, smil er bra – det liker vi 🙂 Joda vennen, vi veit. Men godt å si det likevel ❤️ Håper dagen blir så god som du ønsker. Her er det snø, massssse ny snø. Sukk. Klem.

   Likt av 1 person

  1. Takk for det, veldig koselig å lese 🙂 Enklere å flytte på seg nå når mulighetene til å finne hverandre igjen er flere 🙂 En liten økning i «leia» men det er så mye snø at jeg ønska meg «vaktmester» så er det følger del i «sameiet» he he he. Herlig.

   Liker

 2. Nå har jeg lagt deg til på bloglovin, og sluttet å følge deg på blogg.no -kontoen der inne. Det er så mange med doble medlemsskap der inne, så jeg har dobbelt så mange som følger meg 😀

  Liker

  1. He he 🙂 Jeg også har lagt merke til at mange er «doble» men så ser jeg at vi alle både har en konto, og mange har en blogg. Følger man både konto og blogg så blir det to :-0 Hva som er best å følge har jeg ikke funnet ut av, men jeg kommer til å slette blogg – bloggen om en stund 😀

   Liker

 3. Gratulerer med fin, ny blogg – og jeg håper du vil trives her 🙂
  Kommer til å følge deg videre 😉

  Liker

Kommentarer er stengt.