Spørsmål og svar for januar..

6 kommentarer om “Spørsmål og svar for januar..”

  1. Du er helt herlig❤️På alle måter med dine ord som du tryller ned på bloggen din som gjør at jeg og sikkert flere med meg skjønner jeg, blir bergtatt i et fargesprakende «bilde» som du «maler» her❤️Alt fra meninger, tanker, ditt liv, hobbyer og ikke minst den beste bokomtalerskriveren jeg vet om????Det er alltid en fryd å besøke din blogg, og det er ikke godt å vite hva mine øyne beskuer nedover når jeg leser. At jeg blir engasjert, inspirert og motivert, samt å føle i mitt hjerte sammen medbåde latter, tårer og «glimt i øyet» ja, da er du et hverdagsgløtt og lysglimt for meg, tusen takk❤️Glad i deg????ønsker deg en super fin kveld????

    Liker

    1. Rørende å lese, så koselig at jeg gir deg noe ved å rusle innom meg 🙂 Tusen takk for alle fine ord ❤️ Stor klem til dere, som jeg ikke har møtt, ser fram til å møte, og setter utrolig stor pris på ❤️

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s