Spørsmål og svar for januar..

 

Forrige fredag startet jeg en spørsmålsrunde igjen 😀

Jeg hadde noen spørsmål å «gå på» fra tidligere, og noen spørsmål velger jeg å utelukke da de går på det samme.

Spørsmål har jevnt og trutt tikket inn i løpet av uka – og her kommer både spørsmålene og svar..

 

 

jernbanebrua kjører spørsmålsrunde

 

Hvilket mediehus er du koblet til?
Foruten det å ha bloggen min på denne plattformen, så er jeg ikke koblet til noen mediehus 🙂

 

Hvordan har du det?
Takk som spør snille, det er vinter og alt det «kjipe» den fører med seg, men foruten det så går det greit nok her. Håper du minimum kan si det samme 🙂

 

Armstrikk så utrolig moro ut, kan du lage et innlegg på hvordan jeg kan prøve det?
Klart jeg kan prøve på det. Skal prøve å skrive litt rundt det – å få hjelp til bilder så skal jeg se om jeg ikke kan få til det om ikke alt for lenge 🙂

 

Jeg digger bloggen din, besøker deg flere ganger daglig for å se om det har kommet nye innlegg. Du skriver så godt og med så mange viktige emner. Jeg også liker serieromaner og jeg venter ofte med å lese nye bøker til du har skrevet om dem. Men du skrev mer og oftere før, hva tar din tid?
Tusen takk for så fine ord snille deg. Du aner ikke hvor koselig det er å nettop lese at noen velger å lese om bøker hos meg først 😀 Det er en del av oss bokbloggere der ute, mange som liker serieromaner. Selv om det ikke er noen form for konkurranse på dette her så er det jo moro å vite at noen setter en før andre der ute. Den skal jeg ta til meg.

Det er jo sånn at jeg er en av mange kronikere der ute. Jeg har utfordringer med helsa, og det hender den setter meg enten helt ut eller litt tilbake. Jeg skjønner at du har fulgt meg en tid, for det begynner å bli en stund siden jeg greide å publisere mer enn ett innlegg for dagen. De siste ukene har det vært noen dager jeg ikke har fått publisert også, det liker jeg dårlig – men helsa gå foran og jeg må ta det deretter. Bloggen er min lystbetonte misjon med dagene, jeg lever ikke av dette her men liker å se litt på det som min lystbetonte «jobb» likevel. Min mulighet til å gi noe av meg sjøl, til andre 🙂

 

Hvem er dine lesere tror du?
Det var et veldig godt spørsmål. Jeg liker å tro at jeg hadde en viss formening om det før bloggplattformen byttet løsning i desember. Men nå den siste halvannen måned har jeg mistet litt oversikten på det, da jeg skjønner at bloggen leses fast av flere nå enn før.

Likevel håper jeg jo at du leser bloggen min fordi du liker tematikkene og vinklingene. At du kanskje leser bøker sjøl, kanskje er på let etter en god bok du kan lese om hos meg?! Eller kanskje liker du en av hobbyene mine, og venter på nye innlegg rundt dem?! Eller er det innleggene jeg kaller garnityret som frister mest?! Tanker og eller meninger som får komme fram mens jeg leser gode bøker 🙂 Alt jeg kan håpe på er at du kan bli engasjert av det jeg skriver. Engasjert til å lese, kreere eller reagere på noe av det jeg prøver å sette ord på 🙂

 

Du liker parfymer, du liker sminke, du har sikkert noen favorittmerker også da kanskje?
Ja, ja oog ja. He he. Jeg som mange andre finner mine favoritter i «jungelen» der ute. Når det gjelder alt sammen så har jeg flere favoritter av flere produkter. Du finner omtaler under kategorien «Jernbanefrua deler av seg» under den fanen deler jeg produkter og opplevelser.

 

Hvor mange serier leser du fast, og er du ajour med de?
Oj sann, den ettertanken der hadde jeg litt godt av nå kjenner jeg. He he. Jeg samler per nå opp hele 8 serier, å nei – jeg er ikke ajour med alle, synd å si det – men nei, ikke i det hele tatt. Herlig å ha noe på vent også da, jeg liker det.

 

Hvilken serieroman fikk deg hekta?
Den første serien jeg leste, og den første jeg etter hvert abonnerte på het «Bergfoss» senere utgitt som «Livet i Bergfoss» den passet meg midt i blinken der jeg var i livet akkurat da. En samtidsserie som for min del kunne blitt mye mye lengre enn den ble. Jeg digga den. Savner en ny samtidsserie av samme typen, håper samme forfatter en gang kunne tenke seg å enten skrive en oppfølger, eller en helt ny samtidsserie. I dag skriver hun forresten «Jordbærdamene» også en fin serie med handling fra 50 tallet, og som avsluttes i år med 25 bøker.

 

Hvis du skulle anbefale én serieroman av alle du har lest gjennom åra. Hvilken ville du anbefalt meg å lese i år?
Tja, det kommer jo an på hva du liker å lese om, og ca hvor lange du liker at seriene er det da vettu. Det er skrevet serier fra mange ulike tidsepoker, ulike miljøer, i det hele tatt veldig variert. Send meg en snap så kan vi melde litt rundt det om du vil 🙂 Men min favoritt av alle seriene? Vanskelig, veldig vanskelig. Mange gode serier er skrevet, mange gode serier skrives på i dette sekund..

 

Blir det flatpakker i år el?
He he he. Morsomt spørsmål. Hvem vet?! Ikke jeg, enda. Lurer litt på om det må flere vegger til før det kan bli mer flatpakker. Imens puster gemalen lettet ut tenker jeg.. 


 

Det var spørsmål og svar for denne runden. Lurer du på noe så er det «bare» å spørre. Svarer på det meste.. Kommer det inn nok spørsmål så blir det kanskje en runde hver måned, eller oftere?! Tiden vil vise 🙂

 

 

 

jernbanefrua

 

Jernbanefrua, bloglovin..

6 kommentarer om “Spørsmål og svar for januar..

  1. Du er helt herlig❤️På alle måter med dine ord som du tryller ned på bloggen din som gjør at jeg og sikkert flere med meg skjønner jeg, blir bergtatt i et fargesprakende «bilde» som du «maler» her❤️Alt fra meninger, tanker, ditt liv, hobbyer og ikke minst den beste bokomtalerskriveren jeg vet om????Det er alltid en fryd å besøke din blogg, og det er ikke godt å vite hva mine øyne beskuer nedover når jeg leser. At jeg blir engasjert, inspirert og motivert, samt å føle i mitt hjerte sammen medbåde latter, tårer og «glimt i øyet» ja, da er du et hverdagsgløtt og lysglimt for meg, tusen takk❤️Glad i deg????ønsker deg en super fin kveld????

    Liker

    1. Rørende å lese, så koselig at jeg gir deg noe ved å rusle innom meg 🙂 Tusen takk for alle fine ord ❤️ Stor klem til dere, som jeg ikke har møtt, ser fram til å møte, og setter utrolig stor pris på ❤️

      Liker

Kommentarer er stengt.