Forskjellsbehandling og urettferdighet innenfor serieroman sjangeren..

6 kommentarer om “Forskjellsbehandling og urettferdighet innenfor serieroman sjangeren..”

 1. Heia heia deg, jeg elsker din «synsing» , du må fortsette med det. Du må fortsette å fremsnakke og ihvertfall sette ord på urettferdighet og forskjellsbehandling. Dine ord er som musikk i mine ører og det er så gullverdt at noen, som i deg, setter ord på dette. Jeg er som du vet, veldig glad i serieromaner og er så takknemlig for at noen hopper i det og tar pennen fatt og skriver. De som har kreativitet som blomstrer nedover arket, side på side, meningsfulle ord og handlinger. Der jeg jeg som leser, ja, jeg er heldig som kan lese disse nydelige magiske ordene, drømme meg bort fra en travell hverdag og bli så bergtatt at jeg ikke kan legge boka vekk..
  Kjemp på du fruen, jeg er helt sikker på at forfatterne setter pris på det og deg og ditt hjerte på rett plass❤️
  Og du; det kan jo ta motivasjonen fra ei litta spire som kanskje er modig en gang å «hoppe i det»…. om du skjønner?…
  God klem til deg❤️

  Liker

  1. ♥️ Tusen takk. Jo fler av oss som reagerer med dem, jo lettere kan det kanskje være å nå fremover?! Vi heier på forfatterene av alle sjangre, leser å koser oss – det er jo helt selvsagt at de skal ha igjen for det ♥️ Du hopper vettu, å jeg heier. Stoor klem ♥️

   Liker

 2. Det er tragisk st det skal være på denne måten, men dessverre ikke noe nytt. Jeg husker godt da Margit Sandemo utga alle sine serier for noen år siden. Hun ble jo fnyst av og ikke tatt på alvor å noen gikk til og med så langt at de uttalte at bøkene hennes ikke var annet enn søppel (husker ikke hvem)

  For meg spiller det ikke noen rolle om det er en seriebok eller en storselger på 1 plass på listene. Så lenge boken/bøkene er spennende og får meg til å ville lese mer, så er det viktigst.

  Liker

  1. Nei det er dessverre ikke nytt, men nå skjønte jeg at spriket kanskje er større enn i alle fall jeg trodde – og det er bare leit. Så, uansett ikke feil å sette fokus på det. Håper det blir spredd videre. Helt enig med deg, bøkenes innhold er det viktigste 🤩

   Likt av 1 person

 3. Serier er kjekke å lese, og har ofte historisk interesse. Det må nødvendigvis ta utrolig mye tid og arbeid å skrive. For de må jo gjøre grundige undersøkelser i forkant.
  Bare det å skrive blogginnlegg tar jo litt tid. Og da kan man jo selv tenke seg hvor mye arbeid som ligger bak en bokserie 🙂

  Jeg skjønner godt at du engasjerer deg. Det er en viktig kamp det der ♥

  Liker

  1. Vi tenker veldig likt i det her 😇 Og jeg tenker at kan det hjelpe å hyle litt, så gjør jeg det så gjerne. Kan tenke meg at det er mer jobb å skrive en serie, forskjell på 1-2 bøker i året og inntil 12. Så lenge kvalitetskontrollen er tilstede så burde det jo synes på innkomsten tenker jeg. Viktig kamp for dem, men og for oss – de kan jo ikke finne på å slutte å skrive dem, da blir det tårer 😉 ❤️

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s