Ett år går så fort..

14 kommentarer om “Ett år går så fort..”

 1. Ja åra fyker av gårde, snart blogga fem år nå jeg… Leit med den som gikk bort da, kondolerer med det ❤

  Har ikke rydda på bloggen , men gøy å se på gamle innlegg ..syns jeg har blitt litt "flinkere"..hehe..
  Deilig å få fiksa håret, klipte meg tidligere i uka 🙂 God helg fra Annebe ❤

  Liker

  1. 🌸 Jeg har blogget i 10, men kun de to siste som veldig veldig aktiv. Skjønner nok ikke helt hvor alle årene blir av, men noen minner blir i alle fall med videre. Takk for det, alltid leit å miste noen som har betydd noe for en 🌸 Håper du ble like fornøyd med sveisen som jeg er, og at helgen blir veldig god. Helgeklem fra meg ❤️

   Liker

 2. Hei!
  Hmmmm rydde på bloggen? Det hadde jeg ikke tenkt på 🙂 Tror ikke jeg skal gjøre det…………. men du har satt meg på noe der. Men tror bloggen skal få være som den er. Jeg har snart vært heri 4 år :_D

  Trist når man mister noen man er glad i – nær venn……….

  Den koppen var veldig fin!

  Nå sitter jeg med frokost og kaffe og leser blogger. Ha en flott lørdag! 🙂

  Liker

  1. Heeei 🤠 Hadde vel ikke begynt med det jeg heller, hvis det ikke var for at alle bildene forsvant ut fra innleggene når jeg flyttet. De ligger kun under bilder / albumet, så må hente de opp i hvert eneste innlegg. Sånt tar tid 🙉 Men det blir vel bra til slutt.

   Ja det er leit når noen man skatter i hjertet går bort, heldigvis er det mange minner, og trøsten om at vedkommende nok har det bedre nå. Sitter ute i sola med koppen min i dag også, en herlig vinterdag. Nyt den snille 🤩

   Liker

 3. God varm klem sendes din vei❤️Og en er vell aldri helt forbredt på hva som skal skje som du sier🦋Jeg liker setningen din: livet gir og livet tar… Mye innhold personlig for meg her❤️
  Jeg begynte å blogge i mai og har fulgt deg siden da. Jeg er så takknemlig og glad for det at du kom inn i mitt liv akkurat der og da, noe av det beste som har hendt meg, tusen takk for at du er du❤️Bloggen din har du gitt av deg selv på godt og vondt, gleder og sorger, fra ditt innerste deg til å mye herlige kasus rundt deg. Du skriver så eventyrlig med en snert av humor og glede. Å komme inn i din verden er for meg litt magi, der jeg kan drømme meg bort, reflektere, mene, føle og sanse❤️Det mest utfordrende og vanskelige i mine øyne fruen har begitt seg ut på er kanskje bokomtalene. Her mestrer du balansen mellom å være profesjonell sammen med dine egne meninger og følelser. Å skrive et innlegg på noen linjer her fra mange sider i ei bok, ja, det er en bragd i seg selv. Skrive kort er utfordrende og i tillegg skrive hovedessensen fra en historie uten å røpe for mye er god innsikt i både seg selv og sin egen skrivekompetanse. I tillegg skal du få meg som leser interessert i å ville og ønske å lese serien eller boka du anbefaler så må du få frem budskapet på en slik måte at jeg blir fanget og lengter etter mer.
  Jeg gleder meg til å følge deg i ditt neste år her på bloggen, du betyr mer enn du aner for meg❤️
  Må din helg bli fylt med kjærlighet og glede, hils gemalen. God klem fra meg🦋

  Liker

  1. Du rører meg, virkelig ♥️ Tusen takk for at du deler det du tenker og føler, men uten deg og dine likesinnede så hadde det ikke vært like moro – så en like stor takk til deg for at du er engasjert og inkluderende ♥️ Herlige du. Hilse din du også, så får vi tro sola varmer oss gjennom hele helgen. Klem 🌸

   Likt av 1 person

 4. Tenk at du har holdt på lenge med blogg, så det var 10 år til sammen 🙂 Man finner sin form. Og jammen gir det mye 🙂 Blir mye å rydde, jeg har ikke orket etter flytten, det får være som det er 🙂 Trist med venninnen 😮

  Liker

  1. Ja det gjør det, de siste bloggårene ville jeg ikke vært foruten 🤩 Må rydde litt jeg, alle bildene forsvant fra innleggene. Bare hvite ruter fra oktober og bakover. Stusselig å besøke innlegg hvor teksten forteller om bilder, som ikke er der. He he 🙈 Men det er en jobb å legge dem til igjen. Huff.

   Liker

 5. Veldig greit med slike ryddeprosjekter innimellom, men bloggen skal få være sånn den er tror jeg. Artig å se tibake på. 🙂 Ønsker deg en god søndag!

  Liker

  1. Helt klart, jeg rydder – men endrer ikke så mye 😇 Alle innleggene mistet bildene sine, å det syns jeg var en smule kjedelig. Kommet meg tilbake til oktober nå, Hehe. Har kun slettet et par innlegg som omhandlet forandringer på bloggen. Uvesentlige innlegg som jeg syns nå bare skapte rot i helheten. Resten får bli 🤩 Som du sier, moro å kikke tilbake. Håper søndagen er god så langt. Hører det tiner ute, herlig 🤩

   Liker

   1. Ja, herlig at det tiner. Var koselig å gå tur i dag og høre fuglene kvitre og uten å fryse 🙂 Dagen har vært god så langt ja 🙂❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s