Askeonsdag anno 2019..

10 kommentarer om “Askeonsdag anno 2019..”

 1. Så herlig innlegg, du får meg til å smile. Her var det mye info jeg ikke visste, og jeg, så rar som jeg er, får jo lyst til å prøve denna askekastinga… men været kan jeg nok ikke si noe om fra den prøvelsen, fordi kroppen spår været enn det værdamene på TV 2 gjør… du skjønner hva jeg mener, trengee ikke å se været før du legger deg i dag…
  Uansett så håper jeg du lager deg en god og koselig dag selv med «snøkjærringer» ute… og ovnen, ja, den er snar glødende her…
  klem til herligste deg🦋

  Liker

  1. Godt å lese at du smiler, da kan vi smile sammen resten av dagen 😉 Været kjennes, ingen tvil om det – men det går da i alle fall sakte men sikkert mot vår. Noe å smile av bare det. Nyt dagen fine deg 😍 Klem

   Likt av 1 person

 2. Det laver ned her i Oslo også, og det ser ikke ut til at det blir noen ende på det heller 🥺 Jeg var så klar for vår for et par dager siden, men den tapte kampen mot Kong vinter i denne omgangen

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s