Med et flatt batteri til Pinse..

«Stikker en tur på butikken jeg» ordene danset så lett ut av munnen min der jeg i går valset gjennom gangen med 2 stappfulle poser med tomflasker. Pinsen er over oss, langhelg å greier. Gemalen har veldig varierende dager med smerter, så naturligvis skulle da jeg ordne opp til helgen.

Trykka på knotten for garasjeporten å labbet ut i godt driv.

Da jeg fikk ene skotuppen innenfor garasjen bråstoppa jeg å sa et ord som ikke egner seg på trykk. Der inne sto jammen den staute bilen min i den fineste velkomstpositur – med bakdøra på vidt gap…. på anslagsvis fjerde dagen siden sist jeg var ute på butikktur…. Rundt meg kunne en høre den hule lyden av plastflasker i pose som treffer bakken, skuldrene sank nok ørelite ned et sekund..

«Ehehehe…..«

Det er nå en første gang for alt, å nå var bilen flat da, paddeflat for strøm. Som vi sier her i brøtte når noe mangler strøm, da har «svakstrøm» kommet på besøk. Det som står der inne nå er vel det nærmeste jeg har lyst til å komme en el-bil i vår garasje. Siden gemalen allerede trasket rundt på gårdsplassen med hjelpestikkene sine så han, og skjønte han at her måtte det en batterilader til.

Han stabbet innover i garasjen å fant frem to ladere. En kjappis, og en tregis, du kan vel selv tenke deg hvem som hadde lyst til å virke nettop i går?!

Flatt bilbatteri

Sensur er sikkert bra..

Naturligvis måtte det også en snap eller to til av «begivenheten» og ikke lenge etter kom vår gode nabo til unnsetning med en lader av litt grovere kaliber – en som kanskje ville få på noe strøm før midtveis i fellesferien 😉 Mens nabolagets «Pat & Mat» De to gode naboene (- om noen husker den herlige tegneserien like godt som jeg?!) – monterte det midlertidige ekstrautstyret på bilen min feide jeg til side deler av hjørnet i innkjøringa vår, det som ble med elven det ble av alt regnet i forgårs (å for et vær vi fikk her på Hadeland…)

Mødre derimot de vet akkurat når de skal dukke opp, det er jeg helt sikker på. Mutter kom akkurat i det momentet jeg skulle installere meg i gemalens bil for en tur ut på egenhånd. Når hun kom så gadd jeg jo ikke det, men satte meg godt tilrette i hennes bil og nøt en tur på samvirkelaget med egen privatsjåfør.

Med andre ord, det er da aldri så galt at det ikke er godt for noe 😉

God Pinse hvor enn du er. Håper du husket lader til eventuelle dingser 🤠

 

jernbanefrua.com

8 kommentarer om “Med et flatt batteri til Pinse..

 1. Kan’ke like det innlegget, men skal glatt innrømme at jeg lo bittelitt da. 😜
  Har igjen å gjøre denne tabben, men det kommer nok ett eller annet. 🙈😂
  God pinse til deg og gemalen her fra Holmestrand. 👍🏼😊🏎🏎🏎

  Liker

  1. He he, bare å le 🤠 Kunne jo ikke gjøre noe annet jeg heller til slutt. Hadde 3 poser sist, så bar de inn å glemte å gå tilbake å lukke døra før jeg hadde igjen porten. Fort gjort sies det, men kjett lell 😉 Riktig god pinse til dere også 🤠

   Liker

  1. Ja det ble jo det 😊 en må se det positive i ting 😇 mulig en må leite litt av og til, men det er nå stort sett n o e fint med ting som skjer 🌻

   Liker

 2. Ønsker deg en kjempefin pinse uansett hvordan ståa er med eller uten ladning og eller flata batteri.
  Jeg håper alt har ordna seg vennen❤️
  God klem fra meg❤️

  Liker

Kommentarer er stengt.