Strikkedugnad for Frelsesarmeen.

Dette er et tiltak fra NorskeSerier som jeg støtter fullt ut, så i år som i fjor deler jeg deres oppfordring videre med deg på bloggen, og håper DU også har lyst til å bli med 🤠

I alt vi leser, å blir servert fra mediene der ute om fattigdom og strev så føler i alle fall jeg at vi har en generell tendens til å glemme våre egne! Det er jo nemlig ikke sånn at alle nordmenn har det godt heller. Det er ikke alle av oss som har god råd eller uten å tenke får hjulene til å gå rundt hver måned, det er slettes ikke alle som får de berømte hjulene til å gå rundt heller. Vi skal kanskje tro det sett utenfra, men det er i så fall ikke i nærheten av sannheten.

Vi har mange slitere i landet vårt, så når en dugnad som nettop denne settes i gang så kjenner jeg en liten ekstra varme i hjertet. Dette liker jeg – og i år skal jeg greie å bidra, vil du?

Et av mine par hjemmestrikkede votter. De varmer altså 🙂

Jeg er veldig glad for at dette nå har blitt en tradisjon for NorskeSerier. Det gir en spesiell følelse å kunne hjelpe noen, men som en dugnad blir det enda mer sammensveiset og fint, tenker jeg.

Jeg skal ikke skrive så mye om strikkedugnaden, det forteller NorskeSerier best selv men jeg kan jo nevne bittelitt.

Strikkedugnaden går også i år ut på å strikke varmende plagg – hovedsakelig til voksne, å sende de inn til NorskeSerier som igjen gir de videre når fristen går ut den 30.november. Plagg som for eksempel votter, luer, skjerf, gensere mm er kjært velkomne plagg for en kald vinter som nærmer seg.

Les mer om NorskeSeriers strikkedugnad for Frelsesarmeen via linken under her, å se hva du kan få som takk for ditt bidrag, ikke at det er det viktigste, men jeg tenker det kan være noe som vil sette kreativiteten ytterligere i sving hos noen og enhver 🤠

Noter deg adressen for innsendelse som du finner i linken til NorskeSerier rett under her, å strikk i vei, det skal jeg.

Bli med på årets strikkedugnad for Frelsesarmeen!

En kommentar om “Strikkedugnad for Frelsesarmeen.

Kommentarer er stengt.