Oppdatering med drypp fra høstens bloggmeny.

Hei hei 🤠

Da er jeg tilbake etter en veldig innholdsrik periode her i brøtte.

Denne høsten, ja egentlig det siste halvåret har vært ganske så innholdsrikt for oss, og tiden har gått veldig fort. Fra gemalens operasjon i mai, bestilling av nytt kjøkken i august, min operasjon i september og installering og oppussing av kjøkkenet i oktober. Det har nærmest gått slag i slag, og for min del var nok det like greit. Jeg gledet meg ikke akkurat til operasjonen jeg måtte igjennom så det å ha kjøkkenet å glede meg til var veldig fint.

Det var vél verdt det alt sammen. Gemalen har leget veldig bra, alt sånt tar jo sin tid og krever en liten omstrukturering fra hva man har vært vant til, men alt i alt har han kommet seg bedre enn vi turte håpe på i forkant. Krysser labbene for at det bare fortsetter sånn.

Så langt føler vel ikke jeg at jeg har vært like heldig etter min operasjon. Jeg fikk fjernet et veldig stort multiknute struma og venstre del av skjoldbruskkjertelen, og nå etter snart 2 måneder er fortsatt stemmen i ulage – og halsen litt irriterende når jeg svelger eller prater mye. Krysser alle labber for at det sakte men sikkert blir bedre, for bare det faktisk blir bedre så har jeg tid til det, kjedeligere å tenke på ‘hvis ikke’ da tror jeg faktisk at jeg blir litt lei meg. Men jeg har forstått at sånt kan og vil ta sin tid, så skal ikke ta sorgene på forskudd her 😇

🧶 Som jeg har annonsert på de sosiale mediene så henger jeg litt etter med de nyeste førstebøkene nå, men så fort jeg har sendt inn mitt bidrag til strikkedugnaden så kommer mine ord om de nyeste seriene ut på bloggen – har du, eller skal du delta på strikkedugnaden NorskeSerier har for Frelsesarmeen akkurat nå?!

Strikkedugnad for Frelsesarmeen. En koselig dugnad i NorskeSeriers regi!

Selv om det har skjedd en del rundt brøtte den siste tiden, så kan det hende at noe av det kan gagne deg også etterhvert?!

🎶 Jeg vil utover senhøsten og vinteren naturligvis dele av det nye kjøkkenet vårt, kanskje det kan være til inspirasjon om du drømmer om nytt kjøkken selv i disse dager, eller kanskje du liker fargene jeg har valgt, panelet under kjøkkenskapene eller andre finesser?!

🎶 Om ikke alt for lenge kommer det nye spisebordet vårt hjem, vi gleder oss veldig til å få «smykket» på plass, og det skal få et eget innlegg.
Jeg skal også, om ikke alt for lenge dele av meg en ganske ny, hendig og ikke minst mobil kjøkkenmaskin. Tidligere i høst delte jeg et bilde og en videosnutt av den på Snapchat, så jeg vet at en del har sett den – og til og med handlet allerede 😉

🥳 Men, allerede til helgen skal jeg dele noe annet ganske fint med deg. Jeg har fått den ære av å få dele en helt unik rabattkode med deg. En kode til noe du kanskje får lyst på, eller kanskje det er et prima julagavetips?! Alt jeg vil si om det i dag er at om du liker noen av de mange enhetene koden gjelder for så ikke nøl.

Så til alle som har spurt meg gjennom oktober, jeg skal ikke slutte å blogge – langt i fra 😉 Jeg gleder meg til å dele alt sammen, og jeg håper du kan like det jeg har delt fra menyen så langt.