Farmhouse Is My Style.

// Reklame, Farmhouse is my style.

Innlegget er delvis sponset, og inneholder en unik rabattkode til deg lenger ned i innlegget 🤠

I dag har jeg bursdag, men jeg overleverer oppmerksomheten til å kunne glede en annen med muligheten til et godt kjøp, eller kanskje få huket av en julegave eller flere på listen?!

En ordentlig god og akkurat passe stor veske til det tenkte formål er vel noe flere av og til kikker på?! Skal ikke nekte for at jeg har gjort det nå og da i alle fall.

Farmhouse is my style et et forholdsvis lite firma startet i 2018 av ekteparet Martin i USA. De har jevnt og trutt vokst, og har allerede blitt stemt frem som den beste selger av Farmstyle vesker av over 250,000 personer, tar av meg hatten for det. De tilbyr en del annet også, som du blant annet kan se på deres Facebook side, men nå er det denne veskemodellen jeg vil dele noen ord om med deg.

Farmhouse is my style har mange utrolig fine modeller av romslige vesker 😍 og som den Redneck’en jeg er så falt jeg rimelig fort og pladask for en spesiell modell, selv om gemalen syns den minnet han litt vel for mye om favorittskjorta mi som er kliss lik 😉 Jeg kjøpte meg en slik veske via en kode tidligere i høst, og med det har jeg merket innlegget som delvis sponset.

Jeg har ikke angret en dag på kjøpet mitt fra Farmhouse is my style 😍

Nå har jeg hatt den et par måneder, og den har blitt en stor favoritt for min del. Den er lett og ledig og nær sakt helt vanntett. Jeg har helt en mugge (1L) vann over den bare for å teste, og vannet prellet av hovedstoffet som på en paraply, akkurat det er jo et stort pluss.

Den er behagelig å bruke selv for meg som har en del utfordringer med skuldre, armer og rygg. Jeg bruker til vanlig ytterst sjelden veske eller sekk over skuldrene da jeg normalt sett får ekstra plager av det, men denne har så langt gått fint å bruke selv om håndtakene er av tauverk. Tauverket er godt behandlet og er overraskende myke. De gnager ikke og er regulerbare, så alt jeg behøver å tenke på er å ikke ha for mye tungt oppi.

Siden jeg er så fornøyd med min, så kanskje en slik veske kunne være noe for deg eller noen du kjenner også? De har mange flere motiv enn den jeg valgte meg altså. For eksempel fugler, ulike blomster farger og mønstre 👇🏼

Denne kolleksjonen for eksempel.

Eller denne kolleksjonen.

Ønsker du deg en veske som den jeg valgte meg, eller fra en av de to kolleksjonene linket over så kan jeg varmt anbefale deg å bestille en, men vent så du får med deg den veldig koselige rabattkoden – og informasjonen rundt den lenger ned i innlegget da 😉

Jeg har nemlig vært så heldig å få gi deg som leser bloggen min en unik rabattkode til å kjøpe deg, eller noen andre en slik veske, kan det høres fint ut?

Farmhouse is my style har flere veskemodeller og andre produkter som nevnt, men koden jeg deler med deg kan kun brukes på de to kolleksjonene som er linket over! Prisen koden gir deg er 350,- inkludert frakt med sporing.

Du kan bruke koden så mange ganger du vil, men den gjelder altså kun for de to kolleksjonene linket over 🤠

Ønsker du, mor, datter, søster, tante, venninne eller noen andre du kjenner en slik unik veske så trykk på en av linkene over, velg motivet du ønsker deg i kurven og bruk koden Bente når du sjekker ut. Da vil rabatten legge seg til og du kan helt trygt gå til neste steg og fullføre kjøpet.

For å være sikker på at jeg ikke villeder noen og at prosessen og opplevelsen var fin ønsket jeg å gjøre det samme før deg! Jeg møtte ingen utfordringer på veien i kjøpsprosessen, kvitteringen kom raskt på mail, og da vesken ble sendt fikk jeg ny mail med sporing slik at jeg kunne følge den hjem. Enklere kan det ikke bli – om du ikke heller velger å fly over selv 😉

Ta en titt om du vil, og bruk for all del koden Bente hvis du eller noen du kjenner velger å handle. Tag gjerne jernbanefrua i eventuelle bilder, vil gjerne se hvilken modell som ble din favoritt 🤠

Nyt søndagen, det skal jeg. Med kaker og gode venner. Hurra for både meg og deg, samt alle fedre der ute, ta vare på dem!