Vårt nye Benjamin spisebord fra Korshagan Gårdssnekkeri.

«Jøtt» god framsnakk av Korshagan Gårdssnekkeri på Granavollen. Gran på Hadeland naturligvis 😉
Innlegget er til info ikke sponset.

Det nye kjøkkenet i brøtte er nå (nesten) komplett. Spisebordet i mine hjem har alltid vært favorittplassen. Det er der vi møtes, sitter ned med en kaffekopp og «biteti» mens latteren og praten sitter løst. Med et flunka nytt kjøkken ønsket jeg meg virkelig akkurat dette nye «smykket» av et bord fra Korshagan Gårdssnekkeri. Prikken over den store i, og når jeg nå vil dele det med deg, så fortjente både bordet og dets makere et eget innlegg!

Vår reise mot bordet begynte i sommer. På kjøkkenet hos et vennepar satte vi oss ned ved et (nesten) maken bord og jeg falt plaradask ganske så fort. Med litt informasjon om hvor slike fantastiske bord blir til måtte jeg ut på internettet å kikke på både Facebook siden og hjemmesiden til Korshagan Gårdssnekkeri. Jeg visste allerede at jeg ønsket meg samme bord modell, men derifra hadde jeg visst mange valg. Hos Korshagan Gårdssnekkeri får man valg man ikke får «alle» andre steder. Man kan velge så og si alt. Mål, bordplate, tykkelse, understell, farger – og sikkert mere til som jeg ikke kommer på.

Så fort jeg var operert i september – og delvis hadde fått tilbake et snev av stemme avtalte vi tid på Granavollen på Gran. Jeg ønsket meg fortsatt, etter et par måneders tenketid et «Benjamin» bord av solide materialer og med hvite kryssben. Jeg valgte oss fargen «Musikk» fra Tyrilin’s interiørbeis kart til bordplaten. Bestillingen ble satt opp og jeg begynte allerede da å glede meg som et barn til julekvelden. Gledet meg til både nytt kjøkken OG bord. Det nye kjøkkenet kan du lese om og se bilder av ved å følge liken under, hvis du vil 🙂

Velkommen inn på det nye kjøkkenet vårt.

I og med at vi skulle pusse opp hele kjøkkenet fra tak til gulv, ha montører til å sette opp kjøkkenet, og det ene med det andre så ønsket jeg å bestille bordet så fort som mulig for å være helt sikker på å få det på plass før jul. Det gikk jo fint. Den 05.11 kom bordet på plass på det nye kjøkkenet, så jeg rakk til og med spise bursdagskaken min ved det nye bordet vårt i går 😍

Dette bildet tok jeg samme kveld bordet kom i hus. Greide ikke se meg «mett» på det, og det gjør jeg forsåvidt ikke enda. Det er virkelig et smykke som tar seg veldig godt ut i rommet vårt.

Jeg har puslet mang en runde rundt bordet siden det kom i hus. Dandert og flyttet på ting, få det fint – vår stil så til de grader. De to hjertene til te-lys er også laget på Korshagan Gårdssnekkeri, de er til og med beiset i samme farge som bordet. Utrolig fint alt sammen. Lykke 💞

Hva syns du? Lekkert ikke sant?

Vi vil på det varmeste anbefale en tur til Gran hvis du ønsker deg nye møbler, ja for de lager ikke bare spisebord – neida, de lager ganske mye mer enn spisebord. For eksempel salongbord, tvbenk, skjenk, krakk, benk, baderomsmøbler, utemøbler – og mye mer. De lager også utrolig fine trau i ulike størrelser og varianter, lysestaker, skistativ, nei – listen over flotte ting de lager er lang, så ta en titt på Facebook siden deres, Instagram eller hjemmesiden som er linket nederst i innlegget hvis det frister å se mer av hva de lager, eller kanskje få inspirasjon til en unik ide?!

Korshagan Gårdssnekkeri holder til på Korshagan gård – Granavollen på Gran, Hadeland.

En litt artig fotnote er at bordet vårt også er laget av gran. Gran fra gran, på Gran som noen rettmessig sa 😉

Under følger en bildeserie med bilder av bordet vårt underveis når det ble laget. Bildene har jeg fått av Anne Jorunn / Korshagan med løyve til å bruke de!

Besøk hjemmesiden til Korshagan Gårdssnekkeri.

Legger til at NESTE helg, 23-24 november er det Førjulshelg på historiske Hadeland.

Et julemarked i idylliske omgivelser helt i nærheten av Søstrekirkene på Gran. Markedet går av stabelen for tredje år på rad, denne gang med over 40 stands (?!) Korshagan Gårdssnekkeri vil også, som en av arrangørene være representert der med stand og salg.

Ta gjerne turen dit om du har mulighet, kanskje vi sees? Aldri feil å framsnakke lokal handel, det er heller ganske riktig!

Det er noe med at hvis vi vil at våre lokale «helter» skal eksistere så må vi benytte oss av dem!

Førjulshelg på historiske Hadeland.

Sånn ble det nye bordet vårt fra Korshagan Gårdssnekkeri med den nye lampen hengende over. Tror jeg med sikkerhet kan si at du kommer til å se det flere ganger på bloggen framover 😉

Det eneste som mangler her nå er ramme til det store bildet som du kanskje har sett på bilder tidligere, og som hører til på veggen bak bordet, den kommer vel med tiden. Alt er og blir så fint som det kan bli – for oss.

3 kommentarer om “Vårt nye Benjamin spisebord fra Korshagan Gårdssnekkeri.

Kommentarer er stengt.