Hendelse ved vannet.

Det har vært et herlig vær over Hadeland denne uken. Når sola steker varmt og godt er det lite som slår en lettlest bok ute på terrassen. Denne feelgood romanen av Nora Roberts ble første gang utgitt i 1985 og 2017 før jeg fant min versjon i butikken nå i januar. Fortsatt tilgjengelig hvis denne kunne friste.

Hendelse ved vannet, av Nora Roberts.

Morgan trenger en ferie, to avslappende uker i Hellas på besøk hos venninnen og hennes mann var alt hun så for seg, men allerede første kvelden blir hun dratt inn i noe ganske større enn en rolig ferie. Smugling, drap og beruselse i skjønn forening, men hun er i veien..

Hva syns jeg om feelgood romanen Hendelse ved vannet?

Jeg har til dags dato ennå til gode å mislike en feelgood roman av Nora Roberts – men jeg innrømmer også at jeg ikke har lest så mange av dem ennå. De få jeg har lest, inkludert Hendelse ved vannet er behagelig å lese, men denne er også litt spennende.

Denne søte historien omsvermes av et aldri så lite detektivarbeid, og jeg likte den. Jeg liker Nora Roberts myke språk, og jeg likte denne innpakningen, forkledningen og den lille haugen med garn som sakte ble nøstet inn. Denne historien passet meg i grunn ganske bra etter å ha lest noen ordentlige krimbøker i forkant. Hovedkarakteren snubler ikke bare i armene på en mann på stranda å lar seg lede, men på grunn av det blir Morgan dratt inn i et nettverk innenfor smugling og drap. Jeg likte veldig godt hovedpersonens styrke og kvasse «klør» men samtidig var det underholdende å lese at alt sammen ble holdt tilbake av noe litt større, så finner hun et lik ved en grotte….. Prima lesestoff i vårsola.

På stranden ligger en nybadet terning med ⚄ øyne, de glitrer i den greske sanden.

Nora Roberts er en av dronningene innen feelgood. Lettleste og behagelige historier søte som jordbær med poetiske skildringer og gjerne flere handlingsmomenter samtidig. Hendelser ved vannet er nesten like mye en myk og forsiktig forførelse mot krimverdenen.