Bøker er livsglede, og vitsen med å dele dem er stor!

Jeg skriver om bøker❣️ Det er min fulltidshobby og selvvalgte misjon med alle dagene som kroniker. Jeg har skrevet blogg siden høsten 2008, og Jernbanefrua er den 3 bloggadressen jeg skriver fra. Jeg trives med den, jeg gir og ikke minst får en hel masse tilbake. Det siste året etter at jeg flyttet fra underdomene til eget har virkelig vært fint, og jeg gleder meg til fortsettelsen 🤩

Stadig oftere får jeg høre et ord eller to om den fine hobbyen min. Hva den betyr og hva den leder til. Tusen takk for det❣️

«Takk for at du deler» eller «takk for tipset» eller «denne må jeg skaffe meg» eller «oi, har h•n kommet med en ny bok?»

Veldig koselige tilbakemeldinger å få. Men noen ganger er jeg så heldig å få høre små historier rundt innleggene mine også, setninger som virkelig rører meg og som forteller meg at min hobby også er viktig for flere.

«Leste innlegget ditt å valgte å lese den for tanta mi ved sykesengen før hun døde» eller «denne fant vi, å denne leste vi sammen med bestefar som er dement, å vi gråt som unger hele gjengen» eller «du skriver verdens beste anmeldelser og er verdt hvert eneste trykk på innlegg» eller «takk for at du gir meg en ekstra livsglede i denne covid tiden» 💕

Små historier som virkelig varmer i hjerterota❣️

Det er så fort gjort i all viraken å glemme at det man gjør, eller velger å gjøre kan bety så mye for andre. Det er fort gjort for meg også å tilsidesette meg selv og det jeg liker å holde på med. Noen ganger får jeg litt «hjelp» til det også selv om jeg feier det grusomt fort unna meg 😅

«Du skriver jo bare om bøker, hva er vitsen med det?» eller «du kommer aldri på toppen med å skrive om teite bøker» eller «leder detta noe sted?» eller «hva får du for detta?»

Vet du, vitsen med det er å glede andre. Vitsen med det er å fremme leselyst og leseglede. Vitsen med det, kanskje især nå i den tiden vi er i – er å minne mennesker som sliter med avstand og restriksjoner på at bøker kan være en pause. En virkelighetsflukt til en historie av selvvalgt tema og handling! Vitsen med det er et pusterom i alt vi mennesker av og til må jobbe med, enten i oss selv eller ting som skjer rundt oss, og jeg merker at vitsen med det hele virkelig er der!

Å vet du, før jeg flyttet bloggen hit og til eget domene så var jeg på topplisten hos blogg. Jeg var til og med innom topp 10 av 100 flere dager før jeg selv valgte å flytte vekk fra deres underdomene. Jeg trenger ingen toppliste utad, jeg ønsker det ikke heller da jeg ikke tror at det er så veldig sunt for noen å ha topplister og statistikker å henge seg opp i hele tiden. Vi er bra nok som vi er uten, men det som derimot er sunt er å ha noe lystbetont i livene våre❣️

Det jeg gjør, det gjør jeg for deg som ønsker det! Så jo, vitsen med det er stor, og hvis det ikke direkte vil lede meg noe sted med tiden – så vet jeg at det er ikke alt her i verden man behøver å tjene noe på. Men for noen virker det nok litt rart at jeg etter 2 år med denne bloggen fortsatt gjør det.

Jeg har sakte men sikkert gått fra flere nisjer til å dreie seg om bøker, og mitt største ønske er å være en ressurs for så mange som ser ressursen i meg! Jeg vet at en del savner humoren min, Ludvik og alt sammen rundt det – og jeg lover at når vi en dag er så heldige å få en ny pelsvenn her i brøtte, så er det klart at den blir like inkludert slik hunden Ludvik ble. Alt til sin tid, å alt det der 😇

☺︎︎ ☺︎︎ ♡︎♡︎ ☺︎︎ ☺︎︎

✔︎ Den siste måneden har jeg delt 3 anmeldelser på bloggen i uken. Det har jeg gjort bevisst under nedstengningen av landet vårt. Nå når tjenester og butikker gradvis prøver å åpne igjen så går også jeg tilbake til 2 innlegg i uken.

Følg meg på Instagram hvis du vil se mer av meg, samt få vite hva som kommer på bloggen og når❣️ Følg bloggens andre sosiale medier linket nederst i innlegget hvis du vil bli overrasket 🤩 Utover våren vil du nok se noen endringer i bloggdesignet også!