Konkurransen er avsluttet * Giveaway, vinn et krus fra serieromanen Brenninger!

Reklame| NorskeSerier.

Høsten nærmer seg for fullt! Med det rusler fler av oss inn i vår lune sfære, og en del av oss velger å krype under pleddet med en god bok og varm drikke til – er du en av dem?

Vinn et krus fra serieromanen Brenninger 🥰

Bilde: NorskeSerier.

Jeg har fått æren av å kunne gi bort et krus med nydelig motiv fra serieromanen Brenninger, og det vil jeg gi til en av mine fine følgere på Instagram 🥰

⭐️ For å delta må du:

1. Følge meg, Jernbanefrua på Instagram.

2. Lik giveaway posten og tag 2 personer, som du tenker kan like serieromanen Brenninger i kommentarfeltet.

Frist mandag 21. september 2020 🤩

Vinneren blir annonsert som kommentar under giveaway posten på Instagram, og får en direktemelding fra meg kort tid etter trekningen som foregår via trekningsappen Lucky Wheel.

• Til info: Konkurransen er ikke linket til Instagram på noen som helst måte. Navn på deltakere vil kun bli brukt for å kåre en vinner, og ingen opplysninger vil bli oppbevart etter trekningen.

Brenninger bok 1, Livstegn.

Har du ikke lest hverken anmeldelsen av første bok, eller selve boken så kan jeg i alle fall legge til rette for at du kan lese anmeldelsen med en eneste gang 😊 Følg bare linken under for å komme rett til innlegget.

Anmeldelse av første bok i serieromanen Brenninger.

Glem nå for all del ikke å gå inn på Instagram å delta på fruas giveaway!

Jeg leser og anmelder romaner for at du skal finne dine nye favoritter fortere! La meg være din utvalgte bokblogger og kilde til godt lesestoff – i din hverdag.

Jeg mottar leseeksemplarer, og deler de med deg så fort de kommer inn. I tillegg til spennende boknyheter deler jeg også romaner fra min store private samling❣️ Som garnityr deler jeg ofte lesegleder, og fra mine varierte lesepauser på storyen.

Er du ikke på Instagram i dag så anbefaler jeg deg å prøve det ut – for å finne ut om det er noe for deg, håper vi ses der 🥰