Kreativ DIY til jul. Bokanmeldelse. I desember, Camilla Reimers.

Reklame| I desember, Panta Forlag.

Er du som jeg en kreativ sjel? Liker du å lage adventskalendere, julekort, dekorasjoner, eller finne spennende julegodter å servere? Da bør du absolutt lese videre!

I desember, av Camilla Reimers.

Denne boken er satt sammen som en adventskalender til inspirasjon for deg som har lyst til å lage julestemning. Den inneholder 160 fullstappede sider, et nytt kapittel for hver dag i desember. Boken runder av med nyttårsfeiring, og opprydding.

Hvert kapittel presenterer en ny kreativ idé, oppskrift og ulike tradisjoner. En ny dekorasjon å lage, nye spennende oppskrifter å teste ut, julekort, julepynt – og mye mye mer. Veldig mye av det du kan lese om gir deg også en god beskrivelse av hvordan du kan få det til selv.

Islykter for eksempel er temaet for tredje juledag, og med en finfin veiledning så kan det bli lys og stemning ute (eller inne) 🌿 Veldig fin den på bildet under syns jeg, noe sånt skal jeg jammen prøve meg på.

Ideen er halve jobben, og denne boken bugner av flotte ideer som bare venter på deg!

Mine tanker om I desember.

Jeg har kikket i flere liknende bøker tidligere, men de har ikke «truffet» meg på den måten at jeg har fått lyst til å prøve meg på noen av ideene. Denne boken derimot flommer over av ideer som passer min kreativitet veldig godt!

I desember, har et språk som snakker til deg! Tekst og bilder inspirerer til å sette i gang, og jeg er glad boken har kommet ut såpass tidlig at både du og jeg kan rekke å lage både dørkrans og spennende julegodter før tiden blir for knapp til å prøve noe nytt til jul. Jeg har i alle fall mine faste tradisjoner (som jeg alltid kommer litt sent i gang med..)

En innertier for julestemning. Terningen nøler ikke med å vise ⚅ øyne!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Led deg inn i fristelse, slipp skapertrangen fri!

Anbefaler deg varmt å se nærmere på denne boken hvis DU har lyst til å kose deg med et prosjekt før jul, eller for eksempel legge til rette for jule, eller romjulsverksted sammen med dine. Det skal ikke stå på ideer i alle fall 💞

I denne boken har jeg funnet flere prosjekter jeg har fått lyst til å prøve ut. Forundrer meg ikke om du vil kunne se ett og annet forsøk på min instagram utover!