Mesterlig fortalt. Bokanmeldelse. Gotisk Menora, av G. Felling

Reklame| Gotisk Menora, Prego Mobile Forlag.

«Den som overlever vil få se» finnes det en mer spennende setning å legge frem for deg som liker spennende bøker? Gotisk Menora er en historisk thriller som venter på deg.

Gotisk Menora. G. Felling.

Hvor tok goterkongen Alariks Roma – skatt veien den gangen for 2000 år siden? Med Gotisk Menora får du muligheten til å dykke ned i en lang og spennende reise. En skattejakt på et av verdenshistoriens uløste mysterier. To nordiske historikere inviterer deg med, når du er klar.

Gotisk Menora er en «questionmark-story» En spennende og nysgjerrighetsskapende thriller. En historisk roman, med en mulig løsning på gåten!

Mine tanker om Gotisk Menora.

Dette var en omfattende roman som fra rundt side 49 fikk grepet på meg!

Gotisk Menora er et aldri så lite mesterstykke! I bunnen ligger mysteriet rundt Alariks skatt, så drysses psykologiske spørsmål, religioner og religiøse symboler på toppen – som melisglasur til historien som definitivt setter nytt lys på dette 2000 årige mysteriet.

Fortellerstemmen(e) i denne boken er jordnær og befriende hverdagslig. Slik nåtidens språk er finner du engelske ord både her og der, noe som gjør boken lettlest og fortelleren virker veldig nær leseren i dens omfattende tematikker. Historien fortelles til den som leser!

En mesterlig framføring ⚄

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Selv om alt så langt et vel og bra, så må jeg også legge til at den for meg i tillegg ble en liten utfordring å lese. Det er en del tråder å holde rede på. Mange navn, en god del steder – og ved enden av boken ble jeg usikker på om jeg hadde forstått, og klart å plassere absolutt alle og alt som skjedde underveis. Det er en del som skjer i boken, både fysisk og i tankegangen.

«Tot, kto vyzhivet, uvidit» Den som overlever, vil se! (Oversatt fra Russisk)

Jeg likte å lese den – jeg ble nysgjerrig, og selv om jeg kanskje ikke hang med på absolutt alt så føler jeg at jeg er litt rikere av å ha lest den. En følelse av å ha lært noe av «bekjente» jeg ikke aner hvem er. Så godt skrevet er den!

Trykk på bildet for å komme til forlagets egen side for Gotisk Menora.

Gotisk Menora fortjener sin plass i bokhyllen hos enhver som liker historie og spenning. Den er helt i samme gate som Da Vinci – koden og Engler & Demoner! Er det bøker du liker så fortjener denne helt klart å stå ved siden av dem.