Bokanmeldelse. tryneboka, av Babek Nemati

Reklame| tryneboka, Prego Mobile Forlag

Hvor mange ganger har du ikke sett et fint dikt, sitat eller en god vits på Facebook, scrollet og glemt – for så å huske deler av teksten når du skulle skrive en hilsen på et kort….og ergret deg over at teksten er borte vekk når du trenger den? Med denne boken har du de for alltid! tyneboka ble utgitt i 2017 og den går aldri ut på dato.

tryneboka.

«Dette er min samling hverdagsbetraktninger, og gullkorn jeg har funnet og delt. Tryneboka er min måte å se verden på» Fra bokomslaget v/ Babek Nemati.

Baksidetekst, tryneboka.

Mine tanker om tryneboka

For en super ide å samle disse tekstene. Alle disse koselige, ettertenksomme og morsomme postene man fortsatt kan se nå og da på Facebook, i en pocketbok.

Jeg skulle bare lese litt, kikke litt i boken nå og da – kose meg med den… «knips» så var hele boken lest, og jeg var i perlehumør etterpå – og det unner jeg deg også!

Noen av tekstene tror jeg har smeltet litt i hverandre men, det forstår man lett og deler de opp selv mens man leser. Mange av tekstene er på kanten, sjelden over – ren og ærlig humor og hverdagsbetraktninger man kan kjenne seg igjen i (absolutt) samt tekster om vennskap, kjærlighet, han/henne, humor og så mye mere. Noe for alle i denne samlingen.

Videosnutt av tryneboka. Reels av denne videoen finner du på min Instagram.

Den perfekte oppmerksomhet til alle som har et forhold til tryneboka (Facebook)

Terningkast

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Liker du å skrive små vers i kort til en spesiell anledning, i denne boken finner du garantert mange passe lange vers, rim eller koselige ord som du kan bruke igjen og igjen!

Denne anbefales, og ikke annet for et par utrolig fine timer som gir deg eller den du gir den til perlehumør resten av dagen (minst) 😃