Bokanmeldelse. Sicilia Bella, av Anne Christine Rojahn Levy

Reklame| Sicilia Bella, Prego Mobile Forlag.

Omslaget gjør meg glad. Det er så pent å se på, så mange fine farger. Det gjør mye at førsteinntrykket byr på stemning, og i denne boken tror jeg den gode varme følelsen av varme og sommer blir herlig gjentakende. Håper det stemmer, jeg liker sommer.

Sicilia Bella

Denne boken er Anne Christine Rojahn Levy’s fysiske hyllest til øya Sicilia.

En tur til Sicilia ble til mange, og i denne boken er alt fra hennes førsteinntrykk og følelser, til betraktninger og miljø godt dokumentert gjennom bilder og tekst. Bekjentskap og vennskap ble over tid knyttet, som igjen ble til korte og lengre historier å fortelle om.

Jeg siterer fra baksiden av boken. «Bildene er laget i tre teknikker; akvarell, olje og tusj, og er alle malt eller skisset på stedet. De små historiene ble skrevet ned i notisboken på sengen etter endt arbeidsdag, og forfatteren siterer gjerne landsbyens tobakkforhandler som Goethe»

Mine tanker om Sicilia Bella

Om jeg ble glad av å se på omslaget så minket det ikke på glede gjennom boken.

Denne boken er proppfull av nydelige illustrasjoner og innbydende tekster, og ikke minst historier. Boken gir rom for ettertanke, og rom for å drømme. Den gir både glede og forventning til den dagen vi igjen kan reise fritt, og ønsker om å kunne oppleve noe av det samme som Anne Christine har gjort gjennom sine turer til Sicilia.

En nydelig bok å drømme seg vekk i.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terningkast ⚅

Språket er varmt, kjærlig og fortellende. Hverdagsbetraktninger, minner med befolkningen og historier fra samtaler og opplevelser – krydret med utrolig flotte bilder som forfatterinnen har laget selv. En fargepalett å bli glad av, og som setter fart på egne drømmer uansett om de foregår her hjemme eller langt avgårde. Det er rett og slett en herlig bok, og en behagelig reise gjennom ord og bilder. Se video av boken på fruas Instagram.

Drømmer du, eller noen du kjenner om en reise til Sicilia (eller et annet varmt sted) når vi igjen kan reise fritt? Da vil jeg sterkt anbefale at planleggingen og videre drømmer begynner med denne 📖 Jeg hedrer Verdens bokdag ved å, rett å slett tipse deg om en bok å dagdrømme i.