Bokanmeldelse. Kunsten å svi vann, av Veronica Samuelsen.

Reklame| Kunsten å svi vann, Prego Mobile Forlag.

Denne fine kokeboken er ute igjen i ny drakt, og utover våren har jeg planer om å teste ut noen av oppskriftene, og dele de på sosiale medier men, nå først har jeg lest boken og blitt litt kjent med den.

Kunsten å svi vann. Maten er ferdig når brannalarmen går.

Siterer fra bokomslaget: «En praktisk og morsom kokebok for nybegynnere – og for alle andre som ikke helt har «knekt kjøkkenkoden»

Kokeboken inneholder gode råd i forkant av handletur, anslagsvis 30 oppskrifter, samt mange råd og tips. Den gir også forklaringer på hva som kan gå galt hvis man gjør sånn eller slik, og mens man bruker boken er det helt innafor med halvfabrikata – for å nettop lære å komme i gang på kjøkkenet.

«Med en farmor og en mor som var racere på kjøkkenet – og en søster med kokkefagbrev, har deg ikke alltid vært så enkelt å komme på banen. Og Veronica Samuelsen er faktisk i stand til å svi vann..» Sitert fra baksideteksten.

Mine tanker om Kunsten å svi vann.

Dette er kokeboken jeg skulle ønske fantes da jeg flyttet hjemmefra!

En herlig, lite høytidelig og morsom kokebok som garantert vil gjøre det moro å komme i gang med enkel mat. Den er god og lett å følge – mestringsfølelsen vil nok vokse fort mens man lærer og blir tryggere til å kunne utvide repertoaret.

Fokuset er rettet mot enkle retter de aller fleste kan klare, skrevet på en inkluderende og forståelig måte. Det er fint lite «dill» i denne boken, det er rett på sak uten «pomp og prakt» målet er å tråkke over kjøkkenets dørstokk, slippe seg løs å komme i gang med «kokkelering»

Den har en fin innholdsfortegnelse over alle kategoriene, og hver kategori har igjen hver sin oversikt slik at man enkelt kan finne frem til det man har lyst til å lage.

Morsom og ærlig. Rett å slett herlig!

Terningkast
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det eneste lille minus ved denne boken er at den ikke er så medgjørlig å ha med å gjøre – som jeg skulle ønske. Å la den ligge åpen på benken nytter liksom ikke. Den klapper igjen uansett hvor mye jeg bretter. Man får det til på et vis, men jeg skulle nok ønske en annen, ledigere innbinding.

Uansett! Kunsten å svi vann kokeboken er det perfekte gavetips til de unge når de flytter for seg selv for første gang, eller til andre som kjenner det litt utfordrende å komme ordentlig i gang på kjøkkenet!