Bokanmeldelse. Jeg fant jeg fant, en annerledes turbok av Espen Hilton

Reklame| Jeg fant jeg fant, Prego Mobile forlag.

Denne helgen braker fellesferien 2021 i gang, og som i fjor blir en del av oss igjen her for å utforske eget land. Har du lyst til å finne på noe spennende i ferien din så har Espen Hilton allerede notert ned en god del reisetips til deg og dine i denne boken!

«Bruk tid. Stopp opp. Observer. Aksepter. La gå.»

Espen Hilton

Jeg fant jeg fant (på eventyr med Espen. en annerledes turbok!)

Espen Hilton pakket i 2009 sekken, og ble med Lars Monsen på tur i programmet «Ingen grenser» hans forkjærlighet for turer var allerede på plass, og i 2011 ble det ny tur med Tom Stiansen i «71 grader Nord.»

Denne boken er en samling av hans beste turer. Naturopplevelser, kultur og historie er satt i fremre rekke, men i tillegg til alt det bugner boken av: Flotte bilder, ulike treningsprogrammer og oppskrifter på energirik turmat.

Om ikke dette er nok til å forberede seg godt på tur så bør faktisk boken få bli med på turen! Boken inneholder nemlig quiz for hvert sted, notatsider og leker å finne på rundt bålet, samt mange tips og triks som er genialt å ta med seg på ferden – du vil vel ikke bli stående et sted uten QR koden til å lese mer, eller de beste tips for å bestille billetter.

Mine tanker om turboken – Jeg fant jeg fant

Dette er en av de beste turguidene jeg har lest på lenge. Hvorfor?

Espen Hilton skriver til deg, som en kompis som ønsker å ha deg med på tur. Du blir på en måte kjent med Espen gjennom boken. Han forteller intimt, med varme og glød fra hvert sted som er nevnt. Frister deg til å bli med ut, og du vil få lyst til å dra.

Trykk på bildet for å komme til Prego Mobiles side for boken.

Usikker på formen? Fortvil ikke! Bak i boken finnes det flere sider med forberedelser. Sider med forklaringer og bilder til å få kroppen klar for tur. Så finnes det sider med matoppskrifter og hva du bør ta med deg i sekken. Kort fortalt gir denne boken deg alt du trenger for å komme i gang med å oppleve.

Den inneholder tur-tips som starter nærmest utenfor døra di, til et godt stykke unna – med andre ord et stort stykke Norge.

Boken frister deg til å bli med på tur, og du vil få lyst til å dra!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terningkast ⚄
Fra første kapittel: Vennesla: På gamle tomter til Steinsfossen (s. 10-11)

Det eneste minuset med denne boken, sånn jeg ser det, eller for min del er formatet med spiral. Jeg fant det noe utfordrende å bla i boken med iver, så på tur kan den fort miste sider hvis man ikke er litt forsiktig.

Størrelsen på boken derimot er ypperlig for å ta med i sekken, og det anbefaler jeg deg varmt å gjøre – uansett om du velger å besøke noen av stedene via bil, eller gå på bena.

Nyt Norgesferien med Jeg fant jeg fant, og du vil garantert få oppleve mye! God ferie ☀️