Vafler til alle

Reklame| Vaffel, Linn Sigrid Bratland. Designer: Vanja Steinbru.

Bøker og vafler – vafler og bøker, hvor mange bøker er vel ikke lest med en vaffel eller to ventende på asjetten? Tør ikke tenke på det en gang, men at de passer sammen er det jo ingen tvil om.

Vafler, ja. Det er noe de aller fleste har et forhold til. Den herlige platen som angivelig har sin opprinnelse fra Hellas, kom i følge Store Norske Leksikon til Norge på 1700 tallet. Vaffelen har fått en plass i utallige kokebøker, og familiens egen oppskrift står nedskrevet med sirlig håndskrift i veldig mange private samlinger av oppskrifter, gjerne samlet og arvet gjennom generasjoner.

⭐️ Vafler er ubevisst eller bevisst en tradisjon, og vi er veldig flinke til å verne om den både til hverdags og fest ⭐️☕️

De sprø eller myke, hjerteformede eller runde vaffelplatene serveres med flere variasjoner av tilbehør i alt fra bursdager til høytider. Vaffelen har vært, og er også fast notert på menyplakater, til salg på kafeer, messer, markeder, 17. mai, idrettsarrangementer og så veldig mye mer i mange mange år! Vi liker’em, og de er forholdsvis «enkle» å ha med å gjøre.

Vi kjenner vel alle til en «garvet» vaffelplate-steker eller fler, når vi tenker etter? De som igjen, å igjen lager røre og steker vafler halve dagen for å blidgjøre vaffel fans til den selv er «grundig lei» 😉 Men ikke lenge etter så er det på’n igjen, det er stadig vekk ei vaffelplate som skal stekes. Hva med å hedre de med en vaffel som varer?

En hyllest til Vaffel, en smykkekolleksjon

Vaffelen er, og blir et stykke hverdagslykke, og for folk flest er vaffelen synonymt med kos og hygge! For å hedre denne hverdags kjærligheten til vaffelen designet Vanja Steinbru smykke kolleksjonen Vaffel. En kolleksjon bestående av single vaffelhjerter og vaffelplater, store og små. Som anheng i kjeder, som øredobber, mansjettknapper, armbånd og ringer. Det finnes en vaffel til alt, og alle fortjener (minst) en!

Alle kjenner vi minst én som fortjener å bære en evigvarende vaffel – med og i glede – og det kan de 🤩

To av de mange flotte smykkene i vaffel-kolleksjonen. Robuste anheng i passe tykkelse og tyngde.

⭐️ Lite vaffelhjerte i sølv, med 43cm kjede.

⭐️ Lite vaffelplate anheng i sølv, med 55cm kjede.

I fjor overtok smykkedesigner Linn Sigrid Bratland rettighetene, og produksjonen av vaffel kolleksjonen – og vil du, eller noen du kjenner være med å hedre vaffelen så ta en titt på hele kolleksjonen av vafler ved å trykke på linken under.

Tankene flyr til nær og kjær familie som ikke lenger er blant oss. Jeg tenker på fler som jeg i dag ville gitt et vaffel-smykke, som en varm takk for alle plater som er stekt i kjærlighet – for at vi alle skulle kose oss sammen! Det er slike varme gode minner som sitter!

Nå har du muligheten til å hedre dine med en ekstraordinær vaffel, i kjærlighet og takk ♥️ Det finnes alltid en anledning for å servere vafler, og med det er det like mange anledninger å gi bort en vaffel som varer!

Liker du ikke å handle på nettet, eller kanskje du har lyst til å se nærmere på kolleksjonen og andre flotte produkter fra fra LSB smykke? Ta en titt over forhandlerlisten, kanskje det finnes et utvalg nær deg.

Hva med å gi en vaffel til jul?

Jøje meg, fikk du like lyst på vafler som meg nå? Bestill dine vafler hos Linn Sigrid Bratland så får du vaffelplater som varer ♥️