Veggkalendere 2022

Reklame| Kalendere, bokstøtter og vannflaske: Grieg Kalenderforlag.
Reklame/ Pennene på bilder er fra Pilot Pen Norge.

Så er tiden her igjen. Den koselige tiden for å finne en ny kalender for det neste året. I år deler jeg opp de ulike kalendere i egne innlegg slik at det blir enda enklere å finne favoritter til deg selv, eller i julegave. Først ut er veggkalendere, og du finner flere bilder av hver i slideshow 🤩

Først og fremst vil jeg nevne at Grieg Kalenderforlag har et godt og sterkt fokus på, og jobber målrettet mot og med miljø og bærekraft, noe som gjør de til et utmerket valg når vi skal velge oss en ny kalender for neste år! Grieg Kalenderforlag begrenser aktivt bruk av plast, bruker miljøvennlige produkter, resirkulerer usolgte kalendere og har positivt fokus på bærekraftig transport, og de er FSC sertifiserte, som enkelt fortalt betyr at produktene kan spores tilbake til forvaltede skoger.

Forbrukerrådet nevner på sine sider at merkeordningen stiller krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Trykk på teksten for å lese mer, og hvordan du går frem hvis du for eksempel er en leser med eller i en bedrift, og ønsker å bli sertifisert. Det blir nesten ikke bedre enn det, og vi kan trygt, og med god samvittighet skrible ned alle våre planer og ting på deres papir..

⭐️ Dream & Do ⭐️

Dream & Do er en veggkalender med månedsoppslag, og den er bare helt nydelig syns jeg! Lekre motiver med inspirerende sitater trykket i gullfolie. Et koselig syn å starte dagen med absolutt, mens man venter på kaffe eller noe annet. Den er FSC merket, har opphengsbøyle, og kommer i formatet 250*450mm.

⭐️ Natur Mini, to lekre nyheter ⭐️

Natur mini er veggkalendere med månedsoversikt. Av tittelen er de av noe mindre størrelse enn de andre, men med utrolig flotte bilder fra naturen som man fort kan bli stående å kikke lenge på, for eksempel på hjemmekontoret eller kjøkkenet, ganske så søte de fuglene syns jeg. De har opphengsbøyle, er FSC merket og har formatet 120*230mm.

⭐️Magnetkalender Primstav ⭐️

Primstav veggkalender er en tradisjonsrik klassiker for mange. Den har månedsoversikt, og en magnetring for datomerking. En plate bakerst på kalenderblokken gjør at magneten enkelt kan skyves rundt. Den har hull for oppheng, primstavsymboler på forsiden – og forklaringen av symbolene på baksiden. FSC merket, finnes i både sort og rød og har formatet 275*200mm.

⭐️ Naturkalender og Norske Dyr kalender⭐️

Naturkalenderen er en fin kalender med månedsoversikt, spiralisert med bøyle for oppheng. FSC merket og kommer i formatet 297*420mm oppslått. Flotte akvarellmalerier fra naturen, malt av Birgitta Thalberg, veldig flott å se på alle bildene i denne.

Norske Dyr kalenderen er jo bare herlig. Full av lekre bilder fra naturen og våre ville dyr. Spiralisert med bøyle for oppheng. FSC merket og i formatet 297*420mm oppslått. Noe av det fine med denne er at den har månedsoppslag i to språk, både Norsk og Engelsk, slik at denne kanskje er perfekt å sende til slekt i utlandet til jul?!

⭐️ Color, en flott nyhet ⭐️

Color veggkalender er en kalender med månedsoversikt, spiralisert og med bøyle for oppheng. Denne har en ny rolig farge for hver måned, med gulldetaljer og fine sitater. Gjør seg godt på veggen denne her altså. FSC merket, og i formatet 300*300mm.

⭐️ Vakre Norge ⭐️

Vakre Norge veggkalender er et flott alternativ for deg som ønsker å pryde veggen med norsk natur, eller gi den i gave til en norgesvenn. Den er perfekt som gave da denne viser året på tre språk. Norsk, Engelsk og Tysk. Dette er en månedskalender med magnetring for datomerking, platen bak gjør det enkelt å skyve magneten rundt. Den er spiralisert og har opphengshull. FSC merket og formatet er 297*420mm oppslått. Det er virkelig noen flotte bilder i denne kalenderen altså, ta en titt under.

⭐️ Norge ⭐️

Norge veggkalender med månedsoversikt er en annen variant med flotte bilder fra norsk natur, og denne passer kanskje enda bedre som gave da den viser året på hele fem språk. Norsk, Engelsk, Italiensk, Tysk og Spansk. Den har opphengsbøyle, er FSC merket og har formatet 310*380mm. Det er, som i den forrige noen virkelig flotte bilder i denne kalenderen.

Dette var et fint knippe av veggkalendere fra Grieg kalenderforlag, ikke sant?
Alle er gode alternativer til sitt syns jeg. Gode å skrive på, og ikke minst flotte å se på. Håper du fant deg en favoritt som skal glede deg hele neste år, eller noen flotte julegaver å sende til noen du bryr deg om, det gjorde i alle fall jeg. Med tanke på favoritter så syns jeg personlig at Dream & Do er like herlig utført for neste år, som den har vært i år – men også nyheten Color er utrolig lekker da, og kommer med fine sitater den også. Men, nå merker jeg jo fort at, ved å tenke på det så liker jeg noe ved dem alle, så det er jo ikke «bare bare» heller…

Du finner kalenderne i bokhandelen, hos Staples, og et par av de finner du også gjennom Pinky Pine sine sider, samt mye fint tilbehør (som de utrolig fine og hendige bokstøttene og den lystige og lekre vannflasken på bildene. Disse vil jeg nevne mer om i innlegget for kalender bøker)

Neste kalender innlegg dreier seg altså om kalender bøker. Kreative varianter, lekre og delikate, eller flotte udaterte – valget er ditt, og det kommer snart på bloggen. Så vil jeg naturligvis anbefale deg å følge meg på Instagram for mer rundt kalendere og kreative måter å bruke dem på.