Petra Pettersens perfekte påske, av Lene Lauritsen Kjølner. Bokanmeldelse

Reklame| Lene Lauritsen Kjølner

At Petra Pettersen er en herlig dame vet vi som allerede har lest, og likt den første boken. Petra Pettersens perfekte plan ga meg en veldig god leseopplevelse hvor smilet satt løst lenge etterpå – og nå står påsken for tur. Les videre

Petra Pettersens perfekte påske (påskeroman)

Petra Pettersen har fullført minst en drøm siden forrige bok. Hun har åpnet galleri, hun har flyttet. Hun har funnet igjen en tidligere kjæreste fra nær svunnen tid – samt innledet et løst forhold til Bertas advokat. Hun har blitt overrasket med et barnebarn, fått en svigersønn og feiret jul.

Det er ikke lengre stille og «kjedelig» rundt Petra, og skal vi tro omslagsteksten til Petra Pettersens perfekte påske så blir det ikke noe roligere fremover heller. Det ligger an til både ferietur, og påskeutstilling i galleriet, med barnebarn og elskere «på slep.» Eggnog, og påskeeggjakt.

Opptakten til påsken blir nok ikke helt uten forviklinger. Petra jobber på mens naboen til galleriet har en økende bekymring for bråk, og en trang til å snakke om det. Kunstnere av den mer sære typen skal henge opp bilder til utstillingen, og da brikkene begynner å nærme seg rett plass så skjer det…innbrudd og mer furore. For oss som leser skjer det mye, og det er bare å senke skuldrene mens Petra og «gjengen» ordner opp, og det blir påske.

📍Petra Pettersens perfekte påske er den andre feelgood romanen om Petra og kan leses frittstående. Skrevet av Lene Lauritsen Kjølner og utgitt på hennes eget Fagervik forlag. Romanen har 239 sider og finnes som pocket, e-bok og nedlastbar lydbok

Omslagstekst: Petra Pettersens perfekte påske

Mine tanker om Petra Pettersens perfekte påske

Jeg gledet meg til å lese mer om Petra Pettersen, og jeg ble ikke skuffet.

Språket er velkjent, og følger opp etter den første boken. Lettlest og ledig flyter historien fremover i en hverdagslig tone med humoristisk klang for leseren.

Karakterene krydrer historien. Petra er et herlig positivt vesen, og sammen med de andre karakterene går samtaler og handling både realistisk og innholdsrikt fremover. Lene Lauritsen Kjølner gir oss nok en gang flere timers god underholdning som lysner dagen.

En herlig og humoristisk sidevender, full av vårlige vibber og positiv innstilling

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terningkast ⚄

Handlingen og helheten i historien er det fortsatt ingenting å si på. Lene Lauritsen Kjølner skriver om livet. Realistiske drømmer, og tanker vi tenker – mange av dem kommer ut gjennom samtaler og skaper litt herlig røre i historien. Lene har, som jeg har nevnt før ikke funnet opp kruttet på nytt, men evner å forvalte krutt om til gull med sine humorperler og positivitet. Mange kan kjenne seg igjen i mye, og humre både lett og tett gjennom opptakten til Petra Pettersens perfekte påske!

Petra Pettersens perfekte påske. Trykk på bildet for å lese mer om den på Fagervik forlag.

Jeg vil absolutt anbefale deg å «avtale» noen timer med Petra Pettersen» til påske, men jeg vil råde deg til å lese Petra Pettersens perfekte plan først – slik at du har fått med deg alt som har skjedd til nå. Så er det bare å håpe at Petra vil gi oss enda en oppdatering i fremtiden. God lesning 📖