En verdig stund…

Heisann 🙂

Da er vi hjemme igjen etter en verdig seremoni, en fin ramme og godt oppmøte satte et slags sluttpunkt for et alt for kort, men godt liv 🙂

Men å komme seg ut døra på mårran i dag var litt av et kunststykke. Jeg fatter ikke at det går an…

Ordna med alt vi skulle ha på oss i går, fant det frem for flere dager siden. Vel og bra alt sammen, men da jeg først hadde kommet meg så langt at jeg skulle kle på meg, så fant jeg ut at jeg skulle ha noe helt annet (?) jeg mener, hvorfor det?! Hvorfor skulle jeg tukle til den allerede innskrenka tida, på å finne noe annet – så lenge jeg var enig med meg sjøl i går?!

Det blei både en og to runder inne på klesrommet, prøving og feiling. 10 minutter igjen. Prøve, 8 minutter rive av seg. 6 minutter før avreise var et nytt plagg på. 4,5 minutter seinere hang det i skapet igjen. 2 minutter før avreise var jeg tilbake til start og sto med hårføner-n på badet…

Vi rakk avreise tida vi hadde satt oss – og dukket opp hele 70 minutter for tidlig (bedre å være for tidlig enn for sein) nå er jeg faktisk veldig glad for det. For hadde jeg hatt en halvtime lengre tid hjemme, er det ikke godt å vite hva jeg hadde hatt på meg 😉

Sola skinte fra klar himmel. Det var et så fint vintervær. Helt til vi skulle hjem. Da snødde det, og det gjør det enda. Gemalen reiser til fjells med a svigermor i mårra tidlig – en morsom hælj med måking av hyttetak ligger foran dem, blir en slags dugnad med flere oppå der. Blir nok veldig trivelig. Hunden og jeg blir hjemme – og nå krysser jeg alle labber for at han i vanvare tar med seg trysilskuffa.

(For da slipper jeg jo å måke. Ha ha, neida)

 

jernbanefrua.com

som lengter til våren..

 

4 kommentarer om “En verdig stund…

  1. Hehe, sånn er jeg også… Finner frem klær dagen før, men så ombestemmer jeg meg og må finne noe annet.. 😛 Skjønner ikke hvorfor vi gjør det? 😛

    Liker

  2. Monica :): Du også ja :-)) Så gøy 😉 Nei jeg aner virkelig ikke, og jeg må flire av meg sjøl. Var også litt glad for at jeg ikke skulle sminke meg, for da hadde vi fort fått dårlig tid også 😉 hihihi….

    Liker

Kommentarer er stengt.