Meanwhile her hjemme…

Gemalen og svigermor er som sakt på vei oppover til fjells,
og for en liten stund siden ringte de fra oppi der et sted.

 

Jeg begynte å lure bittelitt på hvilken fjellheim de egentlig hadde planer om å reise opp i – det varte og rakk, skulle normalt sett vært fremme for ei lista stund siden. Men tenkte som så at damen har vel skravla bortimot et middels stort hull i hodet på sønnen sin, så kanskje de har stoppet et sted for at damen skulle få tømt seg?!

Joda, det var riktignok sant det, men før den tid hadde en eller annen satt seg fast i ei fonn oppi der, så det kunne ta ei stund, med ca ti minutter igjen før ankomst er det fryktelig moro å måtte rygge seg nedover – og ta fatt på en noe lengre omvei….

Og det var omtrent da tåka kom, tjukk som graut, de så visst ingenting – skimta kun noe rødt fra bilen et stykke foran, off. Det er ikke mye moro å kjøre da, og vite at det er et stykke igjen. Dem kom seg rundt, og da måtte svigermor pisse. Ja det er jo klart, stoppa på siste nærbutikken for at hu da endelig skulle få tømt seg, men der var det visst ingen do. Jeg hang jo med på tråden (telefon) og både gemalen og jeg mente at i den tåka kunne hun vel sette seg bak bilen(?) Hvem i alle dager hadde vel sett det – når ingen så noe som helst ellers.. Ok, nå er det vel sånn at akkurat denslags får folk med seg, tåke eller ikke. Dama holdt seg til neste og aller siste mulighet. Med gule skvulpende øyne la hun i vei mens gemalen satt igjen i bilen, glisende over en noe ukontrollert gange (som jeg skulle sett)….. I følge gemalen så det hele mye mer lystig ut når hun kom tilbake til bilen…

Etter mye om og men i tåka blei jeg med over telefon hele det siste stykke opp til hytta, og det var da de kom frem – og ble helt stille et lite øyeblikk at jeg virkelig lurte. Det betales altså i dyre dommer for både brøyting, og vedlikehold av angivelig vei….. Men der de sto, midt i veien, svigermor enda med bankkortet i handa, ble det stille…

Hvor skulle de parkere?! Nix brøyta betalt parkering… De måtte altså sette i gang å grave seg frem en parkeringsplass. Hvem ser humoren i det?! De gjør neppe det før langt ut i neste uke, ikke jeg heller. For hele den der saken er ganske betent – noe jeg ikke har noen som helst planer om å utbrodere her inne…..

Meanwhile her hjemme ligger Ludvik spredt utover sofaen jeg skulle kose meg på i helgen, kaffe i koppen. Det uler friskt ute. Joda, her hjemme ligger det hvert fall an til noen ok dager 😉

 

jernbanefrua.com

– som foreløpig har det veldig greit hjemme..

4 kommentarer om “Meanwhile her hjemme…

  1. Cecilie kristiansen: Kjedelig at de fikk den omveien ja, men å møte fjellet på den måten er helt normalt vinterstid :-)) Takk det samme. Kose deg 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.