Tiddelibom….

Heisann i kvelden 🙂

Det snør tett enda her, og blåser så ukoselig at det nesten blir koselig. Verre er det nok for dem oppi fjellheimen. Der er statusen nå at vegen kan bli stengt på kort tid. Godt dem har fått varmen inne, men må visst tråkke like mye ute – for at døra ikke skal snø igjen. Så jeg skal ikke klage på all snøen som detter ned her, det begynner å bli litt, men i forhold er det nix å prate om… Men har hatt det relativt moro med ironi på Snapchat i kveld da…

Vi har hatt en relativt koselig dag, hunden og jeg her hjemme – vi har som antatt ikke fått gjort en døyt, bare en hel masse sprøyt, og når jeg ikke har surra rundt meg sjøl, så har jeg lest utrolig mange fine blogginnlegg. I dag også 🙂

Nå begynner både den ene og andre enheten å gå tom for strøm, så får snart finne frem noen ledninger – så en er klar for morgendagens fjas og tull 🙂

Håper du har en kjempefin fredagskveld. Så blogges vi kanskje i mårra?!

 

jernbanefrua.com

som fortsatt lengter til vårens varme og glede.

4 kommentarer om “Tiddelibom….

  1. Her regnet det i dag 😛 Snø igår, regn i dag… Skikkelig glatt ute for å si det sånn 😛 Håper du hadde en superfin dag ❤ Riktig god natt 🙂

    Liker

  2. Monica :): Usj, det er ikke noe særlig. Best å holde seg inne eller på brodder når det er sånn ute. Dagen har vært helt grei her, håper din dag har vært knall :-)) God natt ❤ og nyt en lørdags morgen 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.