Ufyselige mengder del 1…

(Antar at det blir en del 2 smått om senn)

Hei hei og god ettermiddag 🙂

Jeg tør påstå, at vi nå er lei. Lei snø. Lei hvit utsikt så langt øyet ser, lei trysilskuffa og spaden. Fresen er vi ikke lei – for uten den. . . . Det har kommet meningsløst mye snø de siste dagene, og det ser kun til å fortsette. Men. Denna frua prøvde å gjøre så vel. Vel vel.

Da gemalen tok fatt på runde to uttpå her, noe jeg ikke makta med denne skralle skrotten – så skulle jeg ta en runde på kjøkkenet. Som sakt så gjort. Mens jeg satte på en ny runde kaffe, rydda opp etter lunsj og litt sånt annet, jeg mener vi produktive hanskes vel godt med multitasking i det uendelige når vi først setter i gang?!

Gemalen er så flink til å sette igjen kopper med en ørliten skvett kaffe i. Noe som pleier å gå meg flere hus forbi. Vel, i dag hadde han ikke satt igjen en liten skvett. Halve koppen, minst. Jeg grabba tak i koppen, vipps den rundt i en «slopestyle» ukjent nummer, og skvælpa alt sammen utover i maskina og gulvet. Jada. Jeg så litt på snowboard i ettermiddag. Men jeg kom i mål, tok bare litt lengre tid – men jeg tror jeg greide en sur fjerde plass i dag.

Blei ikke bedre da gemalen kom inn igjen, satte seg ned litt, pusta godt ut. Fikk slappet av og roet seg helt ned. Det var kanskje i det dristigste laget, for da han omsider skulle ha på seg tøfla, så var han stokk stiv i beina etter denne 10000 meter?n ute.

 

«Kan ikke du hjelpe meg litt a»

– Jo kjære…. Klart jeg kan.

Satt å kikke litt på sport da, ute samla det seg opp igjen. Så siden gemalen skal på nattevakt, så tusla han i sin seng, mens jeg?! Sovna på sofaen…

Nå tre kvarter seinere er vi godt i gang med å spole det hele tilbake til start. Det må nesten bli en runde til med måking i løpet av kvelden. Unner ikke gemalen å komme hjem til samme kasus som vi våkna opp til i dag, det er rett og slett ikke moro det – å gå å legge seg når en veit at arbeid venter. Så. Denne frua må nok ut å leke litt i snøhaugen i løpet av kvelden. Rekker det nok før curling?en i natt. Huffameg. Følg gjerne bloggens Snapchat for delkapitler mellom innleggene her 😉

Håper din ettermiddag er av den snølette og fine typen.

 

jernbanefrua.com

som, som, som…

 

10 kommentarer om “Ufyselige mengder del 1…

  1. Blir det for mye av det gode av det hvite som laver ned, er det bare å flytte til Trøndelag! Her er det nesten ikke snø, men stabilt hålkeføre. Men vi har snø på fjellet om en vil ta en tur på ski. Så har vi flotte soldager. He-he! Jeg måtte le da du beskrev din manns hensatte kaffekopper på benken. Jeg kjenner meg igjen, har også sølt med hensatte kopper med innhold, blæhhh! Så min ettermiddag er av den snølette typen, og nå drar jeg straks på korøvelse. Ha en fin hvit kveld videre!

    Liker

  2. toveview: Har en del slekt og venner der oppe – så vi har fått noen herlige rapporter om skøyteføre, er vel ikke akkurat noe å trakte etter det heller. Huff. He he, nei det var jo som nevnt ikke første koppen – og det er vel bare en av utrolig mange artige småting i hverdagen ;-)) Kos deg på korøvelse, selv sunget aktivt i mange år. Begynner å bli noen år siden nå, men lell da :-))

    Liker

  3. Hei, må nå flire litt av galskapen 🙂 Ja, pleier jo ofte å snø riktig så mye her i Tromsø også, så vet hvordan det er. Vinteren her har så langt vært snøfattig, og håper ikke snøen kommer dalende ned i april. Vært et par år jeg minnes vi hadde over 2 m i april, og da bare vet man at våren helt utgår. For da når snøen forsvinner, da er det grønt, så jeg håper at om det snør mer, så skal den komme nå. Vi er dessuten bekymret når vi har så mye godt vær nå over hvordan sommeren vil bli. Aldri et godt tegn her nord med så mye godt vær for tidelig.

    Liker

Kommentarer er stengt.