Rett opp, og rett ned..

God ettermiddag der ute 🙂

…..om jeg var helt fra meg av indre lykke og glede før i dag, så snudde det totalt om noen timer etter. Sånn er det vel bare?! Litt vel gira, litt vel glad – en gemal som ble veldig glad og rørt for blomster. Kort sakt. En formiddag høyt oppe – tømte energibegeret fullstendig. Intet nytt under solen, det skjer nok flere enn meg. He he.

Det er nesten som å være så sulten at man nesten ikke vet hvor man skal gjøre av seg, så tar man et par store biter sjokolade – og verden er plutselig helt knall 😉 energien er tilbake, med renter og morarenter. Og der oppe svømmer man mellom skyene……. til sjokoladen er brukt opp. Plutselig raser man nedover fra skyene i en heidundranes fart, og skallet haka i bordplata. Der er jeg nå.

Minus sjokolade. Men maks på tomgang. Så nå skal jeg unne meg noen gode minutter sammen med Ludvik på sofaen 😉 Bare til etterpå ikkesant…! Så skal vi ta fatt på resten av ettermiddagen og kvelden med mye friskere «mot»

I kveld er det sesongstart på «Gift ved første blikk» en serie jeg liker å følge med på, rett og slett fordi det er spennende å se hvordan mennesker er, reagerer og fungerer. Etter det er det reprise av «Tangerudbakken» første episode av siste sesong. Jeg gikk glipp av den i går kveld. Det er en koselig serie. Skjønner jo at og hvorfor det er siste sesong, men likevel litt leit for oss som liker den, og de herlige menneskene man får følge 🙂

Ja ja. Men det første først. Ha ei fin ettermiddagsstund så lenge.

Jernbanefrua..

– som snubler nesa i dørken.

#ironi #sliten #humor #blomst

 

 

 

6 kommentarer om “Rett opp, og rett ned..

 1. Sååå nydelige blomster ❤
  Gikk glipp av Tangerudbakken i går jeg også 😦 Får det ikke med meg i kveld heller 😦 Det er en fantastisk herlig gjeng altså ❤

  Liker

 2. Kjenner til det der med å se opplagt ut uten at man nødvendigvis er det ..og at energien forsvinner om man har gjort litt mer enn det man egentlig orker..
  Gift ved første blikk ser jeg ikke på..men fikk med meg Tangerudbakken i går, liker den serien :)) Nydelige blomster på bildet her :)) Håper kvelden blir bra og at energien din kommer seg litt ❤

  Liker

 3. annebe: Ja det er noe med det, er det tomt så må en fylle på – men det greide jeg ikke nå. Sukk. Får tru det blir en noe tidligere kveld da 🙂 Skal kose meg med tv’en. Gemalen likte blomstene veldig godt, kjempefine og lukter svakt av vår. Ser ikke sånn ut – så må lukke øynene :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.