Telle til ti, og fortsette til tjue…

God morgen dere, håper helgen har fått en god start, og at du er i gang med noe koselig denne lørdagen 🙂

Her ble det nok en gang seint. Jeg hadde planer om å se en film, men så langt kom jeg neiggu ikke! Jeg fikk det for meg, at jeg for aller første gang skulle ta en kikk på dette blogg designet. . . .

Det er nok ikke så vanskelig, hvert fall ikke for den som kan, og skjønner alle disse kodene. Men for meg var det, omtrent som å komme klinkende edru inn på et overfylt utested etter 01 på natta – og bli møtt av hele vennegjengen i fri flyt. Det seila bare rundt inni knotten.

Jeg ga opp for dagen litt over midnatt, og brukte vel en tid med å gå ut og inn igjen fordi jeg kom på noe som «aha» kanskje det var sånn.

Endte opp med å velge et forhåndslaget, og greide omsider å bytte farger på ett og annet. Jeg veit at jeg ikke er aleine, såvisst ikke. Vi er m a n g e som ikke har skjønt detta helt, enda, så det er en ærlig nok sak. Men jeg har ingen planer om å gi opp. Det er håp «in a hanging snore»

Samtidig kan vi bare forlenge håpet om vår. Konstanterer på mårrakvisten her – at det enda er ei stund til barbequen vår blir heit.

Så da fortsetter vi å glane på alle dessa andre, dessa med ringer på brøstet – som synes å ha funnet på noe moro med all denna snøen 😉

Ønsker deg en herlig formiddag.

Jernbanefrua..

som egentlig syns det er ok å sitte inne, når snøen er ute 😉

#ironi #design #blogg #ol

6 kommentarer om “Telle til ti, og fortsette til tjue…

 1. livetmitt93: Takk for det, det er jo en av de man kan velge – som jeg fortvilet prøver å gjøre litt mer mitt. «Learning bai duing» 😉 Men takk takk. Håper din og deres dag er knall :))

  Liker

 2. Fin design dette da, snø og fine farger :)) Her ordna yngste sønnen min «profil» da jeg starta bloggen.. og satser på han hjelper meg om jeg skal bytte..
  Vi så stafetten på opptak etter å ha vært å handla og spist kake og drukket kaffe på kafè .. Fin dag videre til deg ❤

  Liker

 3. annebe: Ja det blei ikke så verst, kan være sånn til snøen går nå tenker jeg :-)) Er litt moro å prøve og syns jeg. Stafett?! Æsj. Har jeg gått glipp av noe nå. Hadde litt moro av det nyeste innlegget – så har nok gått glipp av noe. Men det var moro – så med det verdt det. He he. Vi skal ut en liten tur nå, er jo helg – kose deg/dere masse videre ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.