Blank meny passer seg ikke..

God kveld der ute =)

Håper dagen har vært god så langt, og at det ligger an til en festlig aften 😉

Jeg må ærlig innrømme, at i dag har jeg hatt litt av en idemyldring om hva jeg skulle skrive om. Jeg mener, det er fortsatt like hvitt ute – som vil si at våren lar vente på seg i en 2-3 minusgrader. Jeg har nå surva over den manglende våren i noen dager allerede, så det temaet føler jeg nå er litt slitent. Det er ikke mye nytt å føye til under det temaet akkurat nå. Så hva skulle jeg finne på da mon tru?!

Det jeg har tenkt en del over, er fremtidige innlegg. Boka mi har fylt seg opp med ideer som venter med å komme ut på lufta, men hva med denne kvelden da? Hva skal jeg by på i kveld? Jeg er en kreativ sjel, jeg tenker en del på….mye rart, rariteter og snodigheter. Kverna går stadig rundt.. Men i dag tror jeg hamsteren har vært på ferie. Hjulet har gått rundt og rundt, men ingen var hjemme.

Så akkurat nå sitter jeg å tenker, på hvor glad jeg er for at jeg ikke står på farten til å starte og eller drive et spiseri av noe som helst slag. Blank meny er jo ikke akkurat noe å lokke med er det vel? Ikke så mye som en liten eplekakebit med krem en gang. Nei å nei – hvordan skal dette gå?!

Tankene går med det over til de gamle fine jernbanestasjonene i landet her. Noen av dem hadde jo også servering, før i tiden. Nå er det slutt på det. (flere steder hvert fall) Det må jeg ærlig innrømme er nitrist. Det har jeg lov til å mene! For eksempel Strømmen Stasjon, der selges nå sykler. (eller gjorde? aner ikke om det er sånn enda)

Men jeg var en av veldig mange som hadde geipen nedpå magen når en leste i avisa hva som skulle komme der for noen år siden. Debattene florerte, var ikke så veldig mange som ønsket seg et sykkelutsalg der, veldig mange ønsket seg en liten cafe – hvor en kunne kjøpe seg en kopp varmt og en bolle eller et kakestykke – (biteti) mens en ventet på toget.

Hvor vanlig er det egentlig å stikke innom å kjøpe en sykkel på vei til lokalen?! «Vi må reise litt før, jeg skal innom etter en sykkel og et par ventiler og en slange før avgang» Tuuut tuut… Jeg aner som sakt ikke hvordan det har gått der, jeg fikk med meg at det skulle komme, og har sett skiltinga noen ganger, men ellers har jeg ikke fulgt med mer på akkurat den saken.

Jeg er fraflytter – men følger jo litt med i barndomsgrenda nå og da. Går den butikken bra og eller greit så får det nå så være det. Men en liten meny høres så mye mer koselig ut. Og Strømmen Stasjon var om ikke annet veldig koselig å gå inn i, når jeg var liten.

Men uansett, nå var det vel min meny for blogg aftenen jeg skulle prøve å finne ut av, den inneholder jo vanligvis ikke sykler, så nå legger jeg fra meg det med en gang…. 

Kanskje jeg kan by på en egenhendig tusjet magnolia jente med snømann?!
Blande vinter og….. Hmm, kanskje ikke det beste påfunnet….

Nei jeg tente rett og slett opp et julelys her jeg nå, rett å slett for å få siste rest av jula ut av huset og ut av sinn. Vi venter fortsatt på våren, som nok ikke kommer på enda noen uker – så legger tankene fra meg og ser fremover mot mer moro her på bloggen og andre steder i morgen. He he… Da blir det ei litta tur mot barndommens rike. Ikke at jeg sturer altså, det gjør jeg ytterst sjelden. Jeg skal nå snart sette meg ned med neste bok, den som skal få sitt øyeblikk i rampelyset neste tirsdag =) Herlig å ha en god bok som venter (da slipper jeg å se ut også) vinn vinn 😉

Jeg sier snart, for mens jeg skriver dette her så surrer gemalen rundt seg selv inne på kjøkkenet og vaskerommet like ved meg, mumler noe om rullen med plastsekker til plastavfall… Vi hadde jo så mange, mumle mumle, mumle, ikke her.. Tass tass.. Ikke der. Men en ting er fint. Når han får sullra seg ferdig så kan jeg lese med god samvittighet. For innen han er ferdig, så er i alle fall vaskerommet ryddet for denne uken 😉 moahaha =)

Lag deg en fortsatt finfin kveld =)

Jernbanefrua..
– som må komme seg på rett spor igjen 😉

#blogg #humor #jernbane #tanker                               

8 kommentarer om “Blank meny passer seg ikke..

Kommentarer er stengt.