Det kommer mer. Mye mer…

Vel hjemme fra messe, snart serveres middag fra den lokale burger sjappa – og så, så tar gemalen limtuben fatt. Mens frua mest sannsynlig finner første og beste sofa å slenge beina oppi.

At det var 3 flotte timer levner ingen tvil. Vi har ledd, kost oss, pratet med flere kjente og ukjente mennesker. Alle med samme interesse og entusiasme. Sånt blir frua sliten av. Det tar for meg masse energi å reise ut på slike ting, dessverre. Men det er veldig moro å ta en tur. Og en annen ting.

For alle første gang har jeg kjøpt en suvenir på en slik messe 🙂 Juhu. Den får du se i innlegget i morgen.

Men en liten sniktitt på noe av det som venter kan du få se. Har en aldri så liten jobb å gjøre med alle bildene som er tatt.

Alle kommer nok ikke frem her, forskjell på et lite innlegg og et helt familiealbum. He he. Håper du som har jernbanefrua på snap syns det var mye bra også. Kanskje det frister å besøke messa neste år?! Eller så er det messe både i Bergen og på Hamar i løpet av året, for å nevne noen 🙂

Mer kommer i morgen som sakt. Nå skal vi spise litt før gemalen skal lime litt. Kanskje du får se hva litt senere i kveld?!

Lag deg en fin ettermiddag 🙂

Jernbanefrua..

som er litt sliten men fattet.

#messe #modelljernbane

10 kommentarer om “Det kommer mer. Mye mer…

  1. Toini: Takk for det =) Det smakte, ingen av oss hadde lyst til å kokkelere i dag. Godt å slippe en gang i mellom =)) Ha en super kveld du også =)

    Liker

Kommentarer er stengt.