Produktivt som bare det..

Hei igjen ♣

Denne dagen begynner nå så smått å føles litt seig, litt som den vaffelrøre «deigen» jeg satte her om dagen. Dagen har vært lang, og enda er det en del igjen. Skulle nesten tro det var Langfredag (ha ha) Formiddagen dreide seg så mye om Ludvik, at jeg nå ser at vi har glemt noen ting på butikken. Nå kom ikke det akkurat som noe sjokk heller, selv med lapp greier vi alltids å glemme noe – men det er nå alltids litt ergerlig å glemme noe når det nå er stengt et par dager. Får tru vi greier oss uten til lørdag. Bare å stokke om på noen planlagte middager så går nok det også.

Ludvik har (bank i bordet) greid å holde seg unna såret sitt, men å tro på miraklenes tid er jeg ferdig med. Men for å komme med en ørliten oppdatering så har han vært en særdeles rolig og kosete fyr, i dag også. Så lenge han greier å holde seg unna, så alven får virka så får medisinen innabords gjøre resten. Ikke så lett alt som kan skje en hund. Det synes muligens litt lettere å si til barn at de ikke skal røre sår, og ikke minst hvorfor, forklaringer er bra 😉

Dette var utsikten før i dag, og det er den enda. Kost meg maks i solveggen mens Ludvik har sovet. Kunne sikkert sovnet selv også, men lot det være – isteden har jeg blitt helt hekta på et ord kryss spill på brettet mitt. Så mens jeg har spilt og kost meg i sola så har det gitt avkasting. Jeg har allerede fått farge =) Hurra. Jeg er en av de «heldige» som lett får farge i sola, joda, med smørning. Eller krem da. Jeg har enda «knestrømper» etter fjorårets moro, noe gemalen hadde det særdeles moro med i vinter. Det ser visst litt rart ut med brunfarge fra tærne og opp til knærne midtvinters. Men da har jeg noe å bygge videre på denne sommeren 😉

Igjen ble dette et type dagbok notat, og igjen beklager jeg at bokomtalen ikke har nådd frem. Men hvis du venter spent på den, så kan jeg i alle fall love deg at den kommer. Alt for morsom bok til å gå glipp av for likesinnede bokelskere. Omtalen er nesten ferdig, så kanskje jeg får tid mellom vaskefilla og støvtørken i løpet av kvelden?! Nå skal jeg hvert fall spise litt, og vaske litt sammen med den gule kula inn i solnedgangen, så romantisk at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg altså 😉 Men jeg har planer om å være så produktiv, at ingen vil tro det. He he, begynte i går, men det ble jo ikke så bra =)

Håper du har en fin dag så langt, blogges senere i kveld 😉

  

4 kommentarer om “Produktivt som bare det..

Kommentarer er stengt.