Da gjenstår det bare…

Kvelden er her. Den kom så alt for fort nå syns jeg, etter å ha vært meget produktiv – om jeg får si det selv. Men jeg er ikke ferdig, blir jeg noen gang helt ferdig jeg tru?! Eller er jeg en av dem som slår meg til ro med….. noe å tenke på. Jammen fikk jeg det.

Neida. Jeg liker jo å bli ferdig med ting jeg ser for meg at jeg skal gjøre, og jeg planlegger ofte hva. Jeg er en lojal person ovenfor meg selv sånn.

Man drar seg faktisk ubevisst ned også, ved å svikte sine egne ønsker, mål og planer 😉 det liker ikke jeg. Jeg liker meg best helt der oppe. Mitt «oppe» da hvert fall. He he.

(Påsketurister som snart ankommer Gardermoen)

Her blir det nok en tidlig morgendag, med å få unna det resterende – før svigermor ankommer litt utpå dagen. Noen fine dager ligger forhåpentligvis foran oss, selv med litt sårbehandling og ekstra medisiner på muttefutten vår. (Tidligere innlegg i dag)

Nei det er nok lenge siden jeg sluttet å tro, at noe «bare» blir bra! Noe skjer, når en minst venter det. Men jeg kjenner at det tross alt var veldig bra, at vi valgte bort en fjellpåske uten faciliteter i år.

Vi skal være her hjemme, og med det blir det nok ikke stille fra meg her inne heller 😉 Men om det blir like mange oppdateringer – som det ofte kan bli, og blir ellers i hverdagene, nei det er ikke sikkert.

Nå skal jeg tørke over enda litt til før jeg tar kvelden, i morgen gjenstår «bare» gulvene, så dette blir så bra som det får blitt 🙂

Håper du har en finfin kveld 🙂

5 kommentarer om “Da gjenstår det bare…

  1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Har det slik ofte jeg med. Derfor er det veldig herlig om jeg rekker det :-)) Blir nok noen morsomme og fine dager 🙂 Appen liker vel ikke de tre siste enda. Men tar en test :-)) God PÃ¥ske. Kose deg masse :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.