Epleblomst..

Ukens bok.

Jeg varierer fra tid til annen hvordan jeg velger å skrive et innlegg om de gode bøkene jeg leser, finner min egen vei mens jeg leser og skriver. Så med det kan jeg like godt kalle det ukens bok heretter?! Som du nok allerede vet koser jeg meg veldig med å lese, og ikke minst å skrive om det jeg har lest. Koselig å dele. Innlegget er ikke sponset!


Ukens bok: EPLEBLOMST.
Originaltittel: Temtation.
Forfatterinne: Nora Roberts.
Utgitt av: #bladkompaniet #Harlequin      
Pocketutgave på 256 sider.
Noe tynnere ark, og større skrift.

 


 

 

 

 

Baksiden av boken forteller som bildet viser følgende:

«Etter at forloveden gikk fra henne, vil Eden ha en ny start. Hun forlater byen hun bor i for å drive en sommerleir for jenter, og ser frem til den nye tilværelsen. At de små monstrene skulle drive henne fra vettet, må hun innrømme at kom overraskende på. Idet hun treffer den sjarmerende epledyrkeren Chase Elliot, oppdager hun likevel fort at den største utfordringen i den nye tilværelsen hennes ikke blir å holde styr på en gjeng tolv år gamle jenter.»


Boken handler altså om Eden. Hun ble med venninnen sin Candy på ideen om å starte sommerleir for unge jenter. Siden Edens liv gjorde kolbøtte ett år tidligere, måtte hun endre livsstil allikevel. Med det virket denne ideen like god som noen annen. En dag finner tre av jentene på leiren ut, at de helt ubudne skal besøke eplegården like ved. Eplegården styres av Chase – som ikke liker at noen klatrer i trærne. Eden finner dem da naturligvis oppe i et tre, og da hun har sendt jentene tilbake må hun selv klatre opp i treet for å hente den ene av jentenes caps. Det er da Chase plutselig står under treet..

Det hele utvikler seg sakte men sikkert til kjærlighet mellom de to – men ikke helt uten litt smådramatikk her og der. Eden fikk en knekt stolthet da forloveden dumpet henne, så vi får bli med underveis i tanker og følelser. Etter farens død, det opprivende bruddet fra forloveden – til å igjen kunne slippe seg fri etter alt det vonde. At det skjer via flere humoristisk dytt – fra noen knisende tenåringsjenter og venninnen, er en lattermild krydderblanding for oss som leser.

​Denne boken likte jeg veldig godt å lese. Den sto som ny i butikken i går, så omtalen jeg mente å publisere i dag måtte pent vente. Denne fristet veldig å plukke med seg hjem – og lese med en gang. Så det gjorde jeg.

Den var bedagelig, søt som sukkerspinn og med et lett, men veldig detaljert og godt språk. Forlaget hadde valgt en litt større skriftstørrelse til denne, noe som passet meg ypperlig å kose meg med i sofaen på kveldstid. Med noe tynnere ark virket den lett og ledig å holde i hendene eller på fanget.

Er du ute etter en koselig bok å hygge deg med i vårsola så kan jeg med glede anbefale denne. Dette er faktisk den første boken jeg har lest av denne forfatterinnen, men jeg leser mer enn gjerne flere i vårsola. Denne fristet til å å lese flere. Liker godt å kose meg med slike bøker hvor man ikke må tenke, men bare fange opp en søt historie skrevet kun for å hygge leseren.

#bok #lese #bomomtale #bokanmeldelse #NoraRoberts                 

12 kommentarer om “Epleblomst..

  1. Dette var nok en bok for meg…og jeg har lest mye av Nora Roberts. Datteren til Bjørn har enorme mengder med bøker, og jeg har lånt mye av henne…fått mange fra denne forfatteren, og har likt alle bøkene…Liker litt sukker søt og romantikk..

    Liker

  2. Toini: Jasså?! Tenk at jeg ikke har lest noe av henne før, men denne her greide jeg rett og slett ikke å legge fra meg. Virkelig en søt historie. En får litt av alt – ikke bare kliss klass og rosa skyer hele veien =)) Må begynne å lete opp flere jeg da – er det «happy ending» i dem alle?! Liker best det når været er godt jeg =) Litt «rar» sånn kanskje?! hihi..

    Liker

Kommentarer er stengt.