Gemalen – frua 1-0..

Frua deler av dagen sin..

Når gemalen var på beina igjen etter nattevakt var tiden inne for en tur ut. Tidligere denne uka fikk jeg en forespørsel, om jeg eller vi kunne utføre et ærende for svigermor?! Klart vi kunne det – bare moro å hjelpe til, ikke minst det å ha et litt ekstraordinært ærende for tur.

Men gemalen tenkte nok sitt skjønte jeg litt senere. Han har fri natta som kommer, så han foreslo denne fredagen – da han nok gjettet at frua kom til å snike knollen innenfor flere dører enn vi såvidt har snakket om 😉 Ved siden av der ærendet skal forgå ligger nemlig en butikk med masse leppegreier, og ved siden av der igjen ligger to bokhandlere, bare sånn for å nevne noe.

Joda, gemalen kjenner nok frua si for godt til at vi «bare skal» når vi først er ute. He he. Vi pleier jo å snakke litt om slike utflukter på forhånd vi da. Samler sammen ærender i hodene våre, legger opp løypa og tar en skikkelig tur – når vi først skal ut, og som regel får da frua sett på en del mer i tillegg.

Det er ikke det at jeg er så til de grader glad i shopping og butikker, men som jeg tidligere har nevnt her inne – så har jeg en del utfordringer som gjør at jeg ikke er utenfor feltet her hver dag – utenom turene med Ludvik altså, så det er av og til rett og slett supert – å se noe annet 🙂 og på en god dag så utnytter jeg det til det fulle, selv om jeg blir helt utkjørt etterpå. Det er verdt det innimellom!

Kikke litt rundt, ikke nødvendigvis shoppe – men få litt input, kanskje en kreativ ide eller to.

I dag ramset jeg opp en del ting jeg ville kikke på, totalt var lista i hodet mitt på 7 plasser. Fikk bare et glis til svar. Ok. Etter å ha utført svigermors ærende delte vi oss, slik at gemalen fikk gjort sine ting – og jeg fikk begynt på mitt.

Etter halvannet ærende, det vil si at jeg ikke fikk utrettet det jeg ønsket i den første bokhandelen – og sto midt i den andre når gemalen tok meg igjen. Han var ferdig med sitt, og jeg fikk heldigvis gjort mitt i den butikken. Så gikk vi ut igjen mens vi småskravlet. Ja riktig – vi gikk ut igjen. Mens vi bablet om løst og fast fikk gemalen meg til å glemme alt det andre jeg ville og skulle, så satt vi plutselig i bilen på vei til matbutikken…..

Gemalen – frua 1-0. Han tok rotta på meg der gitt, den glisende gemal. Alt jeg ville se forsvant ut av topplokket mitt, mens det samtidig ble fylt opp av svadaprat 😉

For å døyve den forsmåddes «smerte» denne fredag den 13, fanget jeg med meg en eske sukkererter fra butikken. Det er digg 😉

Så lett kan det altså gikk, men jeg fikk jo tak i det jeg ville kjøpe meg i dag. Samt at jeg fikk frem det fine lure gliset til gemalen. Så dette ble dagen frua ble snurret rundt. Men det går helt fint 😉 Helt sant. Er ikke lei meg eller noe sånt, det blir vel bare en lengre tur neste gang?! Kanskje.. He he.

Boka jeg ville ha tak i tror jeg er veldig fin, det skjønner jeg kanskje siden den første bokhandelen var tomme for den, og jeg fikk det siste eksemplaret i den andre bokhandelen. Det lover nesten alltid bra 😉 Denne boken er filmatisert også, så jeg håper å få tak i filmen – når boka er lest.

Nå sitter jeg her å knasker noen sukkererter, det blir taco på menyen her litt seinere i kveld – som i veldig mange andre hjem. Enda vi ikke har en fast taco dag en gang, vi ønsket bare noe lettvint – og ikke minst noe kjempegodt. Til maten, eller hakket senere skal vi se filmen jeg fikk i posten tidligere i uka.

«Den 12 mann» Har du sett den? Synes du det var en god filmatisering?

Lag deg en finfin fredagskveld 🙂

16 kommentarer om “Gemalen – frua 1-0..

  1. Skal se det blir 1-1 neste gang dere er på butikken 😉 Vi hadde taco igår vi, så tenkte jeg skulle ha resten i dag… men det ble ikke noe av da mamma hadde spist det opp før meg 😛 Så ble en gorby´s til kvelds i kveld på meg 🙂

    Liker

  2. Monica :): Ja kanskje det gitt 😉 Her koste vi oss med taco, det smakte som alltid ❤ Hva er en gorby’s? 🙂 Håper natten er god mot deg :-))

    Liker

  3. Sånn små pizza som vi varmer i microen 😀 Het Pirog før visst nok 🙂 Natten var god mot meg, og jeg sov som en stein i natt 😀

    Liker

Kommentarer er stengt.